Libnet.ro
UNICEF

21:15

Presedintele Traian Basescu, intr-un nou MESAJ: Cere sa NU fie implicat in LUPTELE din ...

România Liberă România Liberă,
Presedintele Traian Basescu, intr-un nou MESAJ: Cere sa NU fie implicat in LUPTELE din ...

Presdedintele Traian Basescu le cere politicienilor, intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale remis, miercuri, Romania libera, sa nu-l implice in luptele interne din cadrul Uniunii Social Liberale. Romania libera reda integral comunicatul Administratiei Prezidentiale: Ref. : Zvonurile potrivit carora presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, ar fi implicat in eventuale dispute din interiorul USL Referitor la zvonurile, vehiculate de o parte a presei in cursul diminetii de . continuă pe România Liberă

Zona euro se va afla din nou in centrul discutiilor la Summitul de Iarna al UE. Romania va fi reprezentata de presedintele Traian Basescu

La cateva zile dupa ce au primit premiul Nobel pentru Pace, la Oslo, liderii celor 27 de tari europene se vor reuni joi si vineri la Bruxelles pentru summitul de iarna, unde Zona Euro se afla inca o data in centrul atentiei, scrie AFP. Romania va fi reprezentata de presedintele Traian Basescu.

Presedintele Traian Basescu: Nu ma implic in dispute din interiorul USL

Presedintele Traian Basescu le solicita politicienilor sa nu-l implice in niciun fel de eventuale dispute in interiorul USL, se precizeaza intr-o declaratie a purtatorului de cuvant al sefului statului,.

Presedintele Traian Basescu: Nu ma implicati in dispute din interiorul USL

Presedintele Traian Basescu le solicita politicienilor sa nu-l implice in niciun fel de eventuale dispute in interiorul USL, se precizeaza intr-o declaratie a purtatorului de cuvant al sefului statului,.

Presedintele Traian Basescu convoaca Parlamentul privind desemnarea viitorului premier, dupa publicarea in MO a rezultatelor alegerilor

Presedintele Traian Basescu va convoca Parlamentul Romaniei imediat dupa publicarea in Monitorul Oficial MO) a rezultatului alegerilor, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului va anunta.

Presedintele Traian Basescu a participat la ceremonia de decernare a premiului Nobel pentru Pace, la Oslo

Presedintele Traian Basescu a participat luni, la Oslo, la ceremonia de decernare a premiului Nobel pentru pace acordat in 2012 Uniunii Europene. Afectata de cea mai importanta criza din istoria sa, UEa .

Apel disperat? Traian Basescu cheama maghiarii la vot pe retelele de socializare

Presedintele Traian Basescu a aparut intr-un clip postat pe reteaua de socializare Facebook cu un mesaj pentru cetatenii romani de etnie maghiara. Este esential ca cetatenii romani de etnie maghiara sa.

VIDEO Traian Basescu: Cetateni romani de etnie maghiara, mergeti la vot!

Intr-un mesaj video postat duminica seara pe pagina oficiala de Facebook, presedintele Traian Basescu ii indeamna pe cetatenii romani de etnie maghiara sa mearga la vot. Mesajul presedintelui vine pe fondul informatiilor venite dinspre realizatorii de exit-poll-uri care dau posibil ca UDMR sa nu intre in Parlament pentru prima data in istorie.

Traian Basescu, mesaj pe Facebook: Este esential ca cetatenii romani de etnie maghiara sa mearga la vot

Presedintele Traian Basescu a postat duminica, un mesaj video pe Facebook, in care ii indeamna pe cetatenii romani de etnie maghiara sa mearga la vot, pentru ca asa isi vor apara interesele. Este.

Vocea Rusiei: Traian Basescu mai are la dispozitie doar optiunile nucleare. Daca statutul de 'agent acoperit' al lui Victor Ponta ar fi 'confirmat' de unul dintre sefii serviciilor, USL va ajunge intr-o situatie destul de dificila

Presedintele Traian Basescu nu mai are la dispozitie, in afara recunoasterii infrangerii de la alegerile legislative, decat optiunile nucleare, una dintre ipotezele vehiculate pe surse fiind aceea ca seful statului sa incerce sa demonstreze ca Victor Ponta ar fi agent acoperit in cadrul unui serviciu secret, scrie Vocea Rusiei.

Traian Basescu: Votez pentru continuitate in drumul spre vest, nu vreau ca tara mea sa fie intr-o zona gri

Presedintele Traian Basescu a votat in jurul orei 12. 00 la Liceul A. Xenopol, unde a venit impreuna cu sotia sa Maria si cele doua fiice, Ioana si Elena. La sosire si la iesirea din sectie a fost aclamat de un grup de sustinatori. Votez pentru continuitate in drumul spre vest. Nu vreau ca tara mea, tara noastra, se fie in zona gri, in care sa nu stim daca prioritatea e spre Bruxelles sau spre Moscova. Romania trebuie sa-si continue drumul euroatlantic, catre valorile euroatlantice, a declarat seful statului.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )