Libnet.ro
UNICEF

21:15

Presedintele Traian Basescu: Nu ma implic in dispute din interiorul USL

Antena3 Antena3,
Presedintele Traian Basescu: Nu ma implic in dispute din interiorul USL

Presedintele Traian Basescu le solicita politicienilor sa nu-l implice in niciun fel de eventuale dispute in interiorul USL, se precizeaza intr-o declaratie a purtatorului de cuvant al sefului statului,. continuă pe Antena3

Presedintele Traian Basescu: Nu ma implicati in dispute din interiorul USL

Presedintele Traian Basescu le solicita politicienilor sa nu-l implice in niciun fel de eventuale dispute in interiorul USL, se precizeaza intr-o declaratie a purtatorului de cuvant al sefului statului,.

Administratia Prezidentiala infirma zvonurile potrivit carora Traian Basescu ar fi implicat in eventuale dispute din interiorul USL

Presedintele Traian Basescu nu este implicat in dispute din interiorul Uniunii Social-Liberale, anunta purtatorul de cuvant al presedintiei, Bogdan Oprea. Administratia prezidentiala a publicat,.

Presedintele Traian Basescu, intr-un nou MESAJ: Cere sa NU fie implicat in LUPTELE din ...

Presdedintele Traian Basescu le cere politicienilor, intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale remis, miercuri, Romania libera, sa nu-l implice in luptele interne din cadrul Uniunii Social Liberale. Romania libera reda integral comunicatul Administratiei Prezidentiale: Ref. : Zvonurile potrivit carora presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, ar fi implicat in eventuale dispute din interiorul USL Referitor la zvonurile, vehiculate de o parte a presei in cursul diminetii de .

Basescu, mesaj catre politicieni: Nu ma implicati in disputele din interiorul USL!

Presedintia a publicat un comunicat referitor la Zvonurile potrivit carora presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, ar fi implicat in eventuale dispute din interiorul USL, scrie Jurnalul. ro .

Zona euro se va afla din nou in centrul discutiilor la Summitul de Iarna al UE. Romania va fi reprezentata de presedintele Traian Basescu

La cateva zile dupa ce au primit premiul Nobel pentru Pace, la Oslo, liderii celor 27 de tari europene se vor reuni joi si vineri la Bruxelles pentru summitul de iarna, unde Zona Euro se afla inca o data in centrul atentiei, scrie AFP. Romania va fi reprezentata de presedintele Traian Basescu.

Presedintele Traian Basescu convoaca Parlamentul privind desemnarea viitorului premier, dupa publicarea in MO a rezultatelor alegerilor

Presedintele Traian Basescu va convoca Parlamentul Romaniei imediat dupa publicarea in Monitorul Oficial MO) a rezultatului alegerilor, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului va anunta.

Presedintele Traian Basescu a participat la ceremonia de decernare a premiului Nobel pentru Pace, la Oslo

Presedintele Traian Basescu a participat luni, la Oslo, la ceremonia de decernare a premiului Nobel pentru pace acordat in 2012 Uniunii Europene. Afectata de cea mai importanta criza din istoria sa, UEa .

Antonescu: Basescu a CONTACTAT o persoana din interiorul PSD pentru a-l PROPUNE PREMIER.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, ca detine informatii ca seful statului ar fi contactat o persoana din PSD pentru a-i propune pozitia de premier, insa acest lucru nu s-ar fi materializat, mentionand ca i s-ar fi confirmat acest lucru din expresia persoanei respective, potrivit Mediafax. Antonescu a fost intrebat daca stie ca presedintele Traian Basescu sa fi contactat alte persoane din USL pentru a le propune desemnarea pentru pozitia de prim-ministru. Cred ca da, .

RTV: Mircea Geoana ar fi incercat sa isi creeze o majoritate in USL, dupa ce Basescu i-ar fi oferit postul de premier/ Dezmintirea presedintiei: Domnul presedinte le solicita politicienilor sa nu-l implice in niciun fel in eventuale dispute din interiorul

Mircea Geoana ar fi avut mai multe intalniri cu membri USL pentru a incerca sa isi creeze o majoritate, dupa ce presedintele Traian Basescu i-ar fi oferit postul de premier, relateaza Romania TV. Purtatorul de cuvant al presedintiei a precizat, ulterior, ca presedintele le solicita politicienilor sa nu-l implice in niciun fel in eventuale dispute din interiorul Uniunii Social-Liberale si face un apel la jurnalisti ca, atunci cand primesc o informatie neoficiala care-l implica pe presedintele Romaniei sau Administratia Prezidentiala, sa o verifice in mod oficial inainte de difuzare pentru a evita, astfel, lansarea unor dezinformari in spatiul public. Surse apropiate de Mircea Geoana au declarat pentru HotNews. ro ca fostul lider PSD s-a intalnit in ultimele doua luni cu fostul premier, Calin Popescu Tariceanu, dar ca nu ar fi discutat despre ruperea PSD in vederea formarii unui guvern. Mircea Geoana nu a putut fi contactat.

USL il acuza pe Traian Basescu de tradare nationala.

Liderul eurodeputatilor PSD, Catalin Ivan, a sustinut, duminica, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu este cel mai iresponsabil sef de stat din istoria mapamondului, potrivit Mediafax. El l-a acuza pe presedinte de faptul ca, prin declaratiile sale, a facut un gest grav de tradare nationala. Am spus multe in aceasta campanie despre Traian Basescu, dar nu am spus ca e cel mai iresponsabil sef de stat din istoria nu numai a Romaniei, ci cred ca a mapamondului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )