Libnet.ro
UNICEF

19:00

Basescu, mesaj pentru Ponta: PLEACA, PLEACA ACUM !

România Liberă România Liberă,
Basescu, mesaj pentru Ponta: PLEACA, PLEACA ACUM !

Fostul presedinte Traian Basescu a scris un mesaj pe pagina lui de facebook, in care ii cere lui Victor Ponta sa demisioneze din fruntea Guvernului. continuă pe România Liberă

Basescu, catre Ponta: Buna ziua Viorel! Pleaca, pleaca acum!

Fostul presedinte Traian Basescu i-a cerut premierului Victor Ponta sa demisioneze din fruntea Guvernului, dupa ce procurorii DNA l-au pus sub urmarire penala.

Traian Basescu, reactie la adresa premierului: Viorel, daca vrei sa nu faci mai mult rau decat ai facut tarii din 2012 si pana acum, fa te rog un lucru simplu: PLEACA ACUM!

Traian Basescu a reactionat pe pagina de Facebook cu privire la cazul premierului Ponta. Fostul presedinte este de parere ca premierul ar trebui sa isi dea demisia. Buna ziua, Viorel,Daca vrei sa nu faci mai.

Traian Basescu a postat un mesaj pentru Victor Ponta pe Facebook

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a postat pe Facebook un mesaj in care ii cere premierului Victor Ponta sa demisioneze de la conducerea Guvernului. Mesajul vine la cateva ore dupa ce premierul.

Traian Basescu, obsedat de Antena 3. Fostul presedinte vede doar conspiratii in abuzurile din justitie

Fostul presedinte Traian Basescu vede doar conspiratii in abuzurile din justitie. Cazul Rarinca tinde sa devina un caz ca al invatatoarei in greva foamei. Am vazut falsurile Antenei 3. Nu trebuia.

Condamnat deja la 3 ani de inchisoare, fostul presedinte al CJ Braila ar mai putea primi o sentinta, intr-un alt dosar de coruptie

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, incarcerat in prezent in Penitenciarul Focsani, dupa ce a fost condamnat la 3 ani de inchisoare in dosarul Mita la PSD, are astazi, marti, 2 iunie, un nou termen de judecata intr-un alt dosar de corupte, Concivia, aflat la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Fostul presedinte, Traian Basescu: Nici PSD, nici PNL nu mai au nimic de spus Romaniei. Eu daca as avea procentele pe care le are Iohannis azi, as fi calare pe ei

Traian Basescu a declarat marti ca PSD si PNL nu mai au nimic de spus din punct de vedere politic, deoarece nu sunt interesati sa rezolve probleme esentiale, precum votul din diaspora. Fostul sef al statului a.

Fostul presedinte, Traian Basescu: Nici PSD, nici PNL nu mai au nimic de spus Romaniei. Eu daca as avea procentele pe care le are Iohannis azi, as fi calare pe ei (VIDEO)

Traian Basescu a declarat marti ca PSD si PNL nu mai au nimic de spus din punct de vedere politic, deoarece nu sunt interesati sa rezolve probleme esentiale, precum votul din diaspora. Fostul sef al statului a.

Fostul presedinte egiptean, judecat din nou pentru complicitate la uciderea protestatarilor in timpul revoltei din 2011

Curtea de Casatie din Cairo a anuntat ca va pronunta o noua sentinta la 5 noiembrie in cazul fostului presedinte egiptean acuza de complicitate la uciderea a 846 de protestatari in timpul revoltei din.

La 86 de ani, fostul presedinte al CONMEBOL, Nicolas Leoz, a fost plasat in arest la domiciliu. Si el ecercetat pentru luare de mita si primirea de alte foloase, in Dosarul FIFA

Un judecator paraguayan a decis plasarea in arest la domiciliu a fostului presedinte al Confederatiei sud-americane de fotbal CONMEBOL), Nicolas Leoz, in cadrul scandalului de coruptie care afecteaza FIFA, anunta presa din America de Sud.

Romanul expulzat din Republica Moldova, scrisoare deschisa pentru Ponta: Luati atitudine. Maine, tovarasii de la Chisinau va vor expulza pe Domnia voastra!

George Simion, activistul roman expulzat din Republica moldova, i-a trimis premierului Victor Ponta o scrisoare deschisa in care ii cere sa intervina pe langa autoritatile de la Chisinau pentru a-i fi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )