Libnet.ro
UNICEF

07:15

Basescu, mesaj scurt pentru Victor Ponta, dupa validarea lui Iohannis la CCR [VIDEO]

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu, mesaj scurt pentru Victor Ponta, dupa validarea lui Iohannis la CCR [VIDEO]

Presedintele in exercitiu Traian Basescu i-a transmis vineri, la Curtea Constitutionala un mesaj scurt premierului Victor Ponta, dupa incheierea ceremoniei de validare a alegerii lui Klaus Iohannis. continuă pe Wall-Street Ro

Sociologul Vasile Dancu, despre greselile fatale pentru Victor Ponta: aliantele cu Vadim Tudor si UDMR, pe lista

Vasile Dancu, directorul institutului de sondare a opiniei publice IRES, a explicat, la Adevarul Live, care au fost erorile comise de Victor Ponta in cursa pentru castigarea alegerilor prezidentiale.

C.T. Popescu: Prima vorbire omeneasca pe care o aud de la Victor Ponta, dupa alegeri

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu si-a exprimat de curand opinia in legatura cu mesajele pe care Victor Ponta si Klaus Iohannis, noul presedinte ales al Romaniei, le-au inteles dupa scrutinul de duminica.

La doua zile de la alegeri, presedintele CJ Radu Moldovan recompenseaza cu alocari bugetare primarii care au obtinut peste 50% pentru Victor Ponta

La doar doar zile de la alegerile prezidentiale comunele unde Victor Ponta a obtinut peste 50% au fost recompensate printr-o hotarare de Consiliu Judetean. Sumele alocate intr-o sedinta extraordinara anuntata abia luni variaza intre 50. 000 de lei si 200. 000 de lei.

Victor Ponta si-a delegat catre Gabriel Oprea, prin decizie, atributiile de coordonare a Guvernului pana luni/ Surse: Premierul va intra intr-un scurt concediu

Premierul Victor Ponta si-a delegat, prin decizie, atributiile de coordonare a Guvernului catre vicepremierul Gabriel Oprea, decizia urmand sa fie aplicata in perioada 19-24 noiembrie, anunta Mediafax. Decizia de delegare a atributiilor a fost semnata marti de seful Guvernului. Surse oficiale au declarat anterior ca premierul Victor Ponta va intra intr-un scurt concediu, pana la inceputul saptamanii viitoare.

Victor Ponta intra in concediu pentru o saptamana. Cine ii va lua locul?

Premierul Victor Ponta va intra intr-un scurt concediu, pana la inceputul saptamanii viitoare, interval in care activitatea Guvernului va fi coordonata de catre vicepremierul Gabriel Oprea, au declarat surse.

Patriarhia Romana, revine cu precizari la Pilda Samarineanului milostiv: Predica nu a fost pregatita ca mesaj cu scop electoral. Aceeasi predica a fost rostita si in 2011

Biroul de Presa al Patriarhiei Romane a postat pe site-ul Basilica. ro un comunicat in care explica ca predica Patriarhului Daniel de duminica nu a avut un scop electoral si a mai fost rostita si publicata si in 2011. In istoria poporului roman, ca raspuns la rugaciunile sale pentru a dobandi libertatea si unitatea nationala, adesea Dumnezeu a lucrat chiar si prin oameni straini de neamul nostru, a spus Patriarhul Daniel, in Pilda Samarineanului milostiv rostita duminica si care a fost interpretata ca un sprijin politic pentru Klaus Iohannis sau ca o incercare de spalare a imaginii BOR de propaganda pentru Victor Ponta, dupa ce episcopi si mai multi preoti le-au cerut romanilor sa-l voteze pe unul de-al nostru, adica un ortodox.

Noul ministru de Externe: Victor Ponta il propune pe Mihnea Motoc

Victor Ponta a anuntat ca Mihnea Motoc, ambasadorul Romaniei pe langa UE, va fi propus ca ministru de Externe, el preicizand ca propunarea va fi inaintata presedintelui Traian Basescu.

Fara regret in tabara primarilor care au dat PDL pentru PSD dupa ce Victor Ponta a pierdut in ograda lor. Vointa poporului nu o putem schimba, spun in cor

Aproape jumatate dintre primarii din Bistrita-Nasaud au profitat de ordonanta care le-a permis sa schimbe tabara politica. Victor Ponta a reusit sa obtina peste 50% doar in 16 comune, dintre care 7 sunt conduse de primari care au schimbat partidul. Conducatorii traseisti ai comunelor unde a castigat Klaus Iohannis spun ca nu regreta ca au schimbat tabara si ca votul oamenilor nu a depins de ei.

Victor Ponta: Propunerea pentru ministrul de Externe este ambasadorul Mihnea Motoc

Premierul Victor Ponta a anuntat marti, in sedinta de Guvern, ca il va propune pe ambasadorul extraordinar Mihnea Motoc pentru a prelua sefia Ministerului de Externe, dupa demisia lui Teodor Melescanu, la 8.

Victor Ponta il va propune pe ambasadorul Mihnea Motoc la sefia MAE. Motoc, diplomat de cariera

Premierul Victor Ponta a anuntat in sedinta de guvern de marti ca il va propune pe ambasadorul Mihnea Motoc pentru postul de ministru de externe. Motoc, in varsta de 48 de ani, este in prezent ambasadorul Romaniei la Uniunea Europeana si este diplomat de cariera. Motoc ii va lua locul lui Teodor Melescanu, proaspat demisionar, care si el statuse doar 8 zile in functie dupa demisia lui Titus Corlatean - ambii victime ale dezastrului de la votul in strainatate la alegerile prezidentiale. Vezi pe site-ul MAE CV-ul diplomatului Mihnea Motoc.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,188 seconds )