Libnet.ro
UNICEF

20:31

Basescu: Ponta vrea sa faca ceva ilegal in CSAT cu CFR Marfa. Nu pare strain de un aranjament murdar

Antena3 Antena3,
Basescu: Ponta vrea sa faca ceva ilegal in CSAT cu CFR Marfa. Nu pare strain de un aranjament murdar

Traian Basescu sustine ca Victor Ponta cere CSAT sa incalce legea cu avizul pentru privatizarea CFR Marfa si ca nu pare a fi strain de un aranjament murdar in acest caz, presedintele precizand ca premierul. continuă pe Antena3

Basescu: Ponta vrea sa faca ceva ilegal in CSAT cu CFR Marfa, nu pare strain de un aranjament murdar

Traian Basescu crede ca Victor Ponta cere CSAT sa incalce legea cu avizul pentru privatizarea CFR Marfa, iar acesta nu pare a fi strain de un aranjament murdar in acest caz. Presedintele afirma ca premierul.

Ponta vrea teste de integritate pentru noii angajati de la Garda Financiara.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca dupa reorganizarea Finantelor Publice, Vamii si Garzii Financiare, numarul de posturi ramane acelasi, dar nu neaparat va fi angajata toata lumea, precizand ca salariatii de la Garda vor trebui sa treaca niste concursuri, inclusiv teste de integritate, informeaza Mediafax. Victor Ponta a fost intrebat, joi, intr-o conferinta de presa, la Sibiu, cum a gandit reorganizarea Directiei Finantelor Publice Sibiu si mutarea sediului regional la Brasov, el .

Ponta vrea ca noua lege a salarizarii sa intre in vigoare anul acesta

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, la Sibiu, ca vrea sa includa in anvelopa nationala cheltuieli de personal pentru fiecare institutie, respectiv primarii, consilii judetene CJ), ministere, dar si un salariu minim, probabil de 1. 000 de lei, si un salariu maxim, conform surselor de presa.

Ponta vrea ca noua lege a salarizarii sa intre in vigoare in 2013.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Sibiu, ca vrea sa modifice Legea salarizarii, incluzand in anvelopa nationala cheltuieli de personal pentru fiecare institutie, respectiv primarii, consilii judetene, ministere, dar si un salariu minim, probabil de 1. 000 de lei, si un salariu maxim, relateaza Mediafax. Am discutat cu cei prezenti la intalnire despre viitorul sistem de salarizare in aparatul public. Intentionez ca in anvelopa nationala - sapte la suta din PIB negociata cu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )