Libnet.ro
UNICEF

23:45

Basescu: Ridicarea starii de urgenta din 15 mai, un risc major. Nu exista o harta a riscului care sa arate nivelul de contaminare in fiecare judet

Hotnews Hotnews,
 Basescu: Ridicarea starii de urgenta din 15 mai, un risc major. Nu exista o harta a riscului care sa arate nivelul de contaminare in fiecare judet

Ridicarea starii de urgenta din 15 mai si implicit relaxarea masurilor luate de autoritati ar fi un risc major, care ar putea duce la un val mai puternic de imbolnaviri, afirma fostul presedinte Traian Basescu. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Traian Basescu: A relaxa masurile la 15 mai este mult prea devreme. Sunt impotriva redeschiderii scolilor (VIDEO)

IFostul presedinte Traian Basescu este prea devreme ca din 15 mai sa inceapa o relaxare partiala a restrictiilor impuse de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19. intr-o intervensie telefonica in.

Reguli pentru eliminarea restrictiilor, in Romania. Orban explica ce se va intampla din 15 mai

Autoritatile au anuntat relaxarea restrictiilor incepand cu data de 15 mai si acum incearca sa gaseasca modalitati prin care, odata cu relaxarea, sa poata totusi tine sub control o posibila noua evolutie a pandemiei. Reguli pentru eliminarea restrictiilor, in Romania Primul care a facut acest anunt a fost Presedintele Iohannis, premierul Ludovic Orban confirmand aceasta .

Basescu: 15 Mai este prea devreme sa relaxati masurile de izolare. Amanati pentru 15 iunie!

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca este prea devreme ca masurile de izolare sa fie relaxate din 15 mai si propune in acest sens data de 15 iunie. Europarlamentarul PMP sustine ca s-au facut prea putine teste si ca al doilea val al pandemiei ar putea fi foarte puternic.

Radu Banciu: Din 15 mai intram intr-o etapa superioara a dezvoltarii - Nu vom mai fi amendati pentru adeverinte, ci pentru ca n-avem masca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre numarul mare de sanctiuni date populatiei in perioada 24 martie - 19 aprilie. Ar fi vorba despre amenzi in valoare totala de.

Vizitele la stomatolog ar putea creste cu pana la 700lei sedinta, dupa ridicarea starii de urgenta

Cabinetele stomatologice sunt inchise in timpul starii de urgenta dar ar putea fi printre primele deschise odata cu primele masuri de relaxare.

Traian Basescu este de parere ca relaxarea masurilor de izolare din data de 15 mai constituie o mare eroare

Fostul presedinte al Romaniei, europarlamentarul Traian Basescu, este de parere ca relaxarea masurilor de izolare din data de 15 mai constituie o mare eroare, pentru ca s-au facut prea putine teste, si sustine ca guvernantii ar trebui sa amane pentru 15 iunie ridicarea restrictiilor, cand ar trebui redeschise si scolile.

Basescu crede ca relaxarea masurilor de izolare incepand cu 15 mai este o mare eroare

Fostul presedinte al Romaniei, europarlamentarul Traian Basescu, este de parere ca relaxarea masurilor de izolare din data de 15 mai constituie o mare eroare, pentru ca s-au facut prea putine teste, si sustine ca guvernantii ar trebui sa amane pentru.

Raed Arafat: Angajatii care pot lucra de acasa ar fi bine sa o faca si dupa 15 mai. Se lucreaza la un set de reguli

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca relaxarea masurilor de pe 15 mai va veni cu un set de reguli care vor trebui sa fie respectate in mijloacele de transport in comun, in companii, in cabinetele stomatologice si alte locatii.

Ar trebui sau nu redeschise scolile dupa 15 mai? Ce spun profesorii: Cand vom avea proceduri clare pentru protejarea sanatatii copiilor, nu exercitii de imagine, voi fi hotarata sa imi primesc copiii in clasa

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca scoala ar putea incepe dupa ce se termina starea de urgenta, adica dupa 15 mai, iar toti elevii vor fi obligati sa poarte masti de protectie. Multi dintre parinti si profesori au spus ca supraaglomerarea din clasele cu peste 30 de elevi ar pune in pericol viata copiilor. HotNews a stat de vorba cu cativa profesori despre posibilitatea chemarii elevilor la scoala dupa jumatatea lunii mai. Medic infectionist aflat in prima linie in lupta cu COVID-19, despre redeschiderea scolilor: Categoric nu. Ar fi irational Aceasta boala poate afecta intr-un mod absolut dramatic.

DUPA 15 MAI, Purtarea mastii de protectie - obligatorie si libertate de miscare individuala

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, ieri, ca, dupa 15 mai, cand va fi ridicata starea de urgenta, va fi relaxata restrictia privind libertatea de miscare individuala si va fi introdusa obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatiile publice inchise si in mijloacele de transport in comun.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )