Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu crede ca relaxarea masurilor de izolare incepand cu 15 mai este o mare eroare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu crede ca relaxarea masurilor de izolare incepand cu 15 mai este o mare eroare

Fostul presedinte al Romaniei, europarlamentarul Traian Basescu, este de parere ca relaxarea masurilor de izolare din data de 15 mai constituie o mare eroare, pentru ca s-au facut prea putine teste, si sustine ca guvernantii ar trebui sa amane pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Cristian Tudor Popescu, despre relaxarea masurilor de la 15 mai: A fost o iesire de imagine a Presedintelui

Cristian Tudor Popescu a declarat ca anuntul presedintelui Klaus Iohannis privind o usoara relaxare a restrictiilor de circulatie dupa 15 mai a fost o iesire de imagine a Presedintelui.

Se vede luminita de la capatul tunelului. Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre iesirea din izolare dupa 15 mai

Intr-o interventie televizata care a avut loc, marti, presedintele Klaus Iohannis a vorbit pentru prima data despre relaxarea masurilor luate de autoritati pentru impiedicarea raspandirii noului virus gripal in Romania.

Coronavirus in lume: Franta iese treptat din izolare incepand cu 11 mai

Premierul Edouard Philippe a prezentat duminica principiile unei iesiri lente din carantina incepand cu 11 mai, care se va baza pe testarea masiva a populatiei si pe izolarea bolnavilor, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

CORONAVIRUS |Traian Basescu: A relaxa masurile la 15 mai este mult prea devreme. Sunt impotriva redeschiderii scolilor (VIDEO)

IFostul presedinte Traian Basescu este prea devreme ca din 15 mai sa inceapa o relaxare partiala a restrictiilor impuse de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19. intr-o intervensie telefonica in.

Traian Basescu este de parere ca relaxarea masurilor de izolare din data de 15 mai constituie o mare eroare

Fostul presedinte al Romaniei, europarlamentarul Traian Basescu, este de parere ca relaxarea masurilor de izolare din data de 15 mai constituie o mare eroare, pentru ca s-au facut prea putine teste, si sustine ca guvernantii ar trebui sa amane pentru 15 iunie ridicarea restrictiilor, cand ar trebui redeschise si scolile.

Basescu: 15 Mai este prea devreme sa relaxati masurile de izolare. Amanati pentru 15 iunie!

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca este prea devreme ca masurile de izolare sa fie relaxate din 15 mai si propune in acest sens data de 15 iunie. Europarlamentarul PMP sustine ca s-au facut prea putine teste si ca al doilea val al pandemiei ar putea fi foarte puternic.

Raed Arafat, despre relaxarea masurilor din 15 mai. Cum vor fi, de fapt, implementate masurile

Raed Arafat, secretar de stat in ministerul Sanatatii, a declarat ca odata cu relaxarea restrictiilor din data de 15 mai, nu inseamna ca pericolul a trecut. Acesta spune ca relaxarea se va face treptat si ca in perioada de dupa vor exista unele recomandari de sanatate publica. Raed Arafat, despre relaxarea masurilor din 15 mai.

Relaxarea masurilor de restrictie in Romania. Tataru: De pe 15 mai, e posibil sa nu mai fie impusa declaratia

Ministrul Sanatatii a declarat ca masurile s-ar putea relaxa de pe 15 mai, dar numai cu anumite conditii.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Relaxarea dupa 15 mai nu inseamna ca a trecut riscul

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a anuntat primele masuri de relaxare a restrictiilor luate in contextul pandemiei de coronavirus, care vor intra in vigoare dupa data de 15 mai. Astfel, se va.

Alexandru Rafila trage semnalul de alarma: E o scadere aparenta in perioada de Paste. Nu putem vorbi de relaxarea masurilor

Alexandru Rafila a declarat, exclusiv pentru Antena 3, ca nu se pune problema de relaxarea masurilor acum, iar scaderea din ultimele zile a cazurilor de coronavirus este din cauza activitatii reduse pe care autoritatile au avut-o, in contextul sarbatorilor Pascale.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )