Libnet.ro
UNICEF

11:30

Basescu: 15 Mai este prea devreme sa relaxati masurile de izolare. Amanati pentru 15 iunie!

Adevărul Adevărul,
Basescu: 15 Mai este prea devreme sa relaxati masurile de izolare. Amanati pentru 15 iunie!

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca este prea devreme ca masurile de izolare sa fie relaxate din 15 mai si propune in acest sens data de 15 iunie. Europarlamentarul PMP sustine ca s-au facut prea putine teste si ca al doilea val al pandemiei ar putea fi foarte puternic. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Traian Basescu: A relaxa masurile la 15 mai este mult prea devreme. Sunt impotriva redeschiderii scolilor (VIDEO)

IFostul presedinte Traian Basescu este prea devreme ca din 15 mai sa inceapa o relaxare partiala a restrictiilor impuse de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19. intr-o intervensie telefonica in.

Traian Basescu: Faceti o mare eroare. E prea devreme sa relaxati masurile de izolare

Traian Basescu trage semnalul de alarma asupra masurilor de relaxare. Fostul presedinte e de parere ca 15 mai este prea devreme pentru a renunta la restrictii.

Basescu crede ca relaxarea masurilor de izolare incepand cu 15 mai este o mare eroare

Fostul presedinte al Romaniei, europarlamentarul Traian Basescu, este de parere ca relaxarea masurilor de izolare din data de 15 mai constituie o mare eroare, pentru ca s-au facut prea putine teste, si sustine ca guvernantii ar trebui sa amane pentru.

Raed Arafat, despre relaxarea masurilor din 15 mai. Cum vor fi, de fapt, implementate masurile

Raed Arafat, secretar de stat in ministerul Sanatatii, a declarat ca odata cu relaxarea restrictiilor din data de 15 mai, nu inseamna ca pericolul a trecut. Acesta spune ca relaxarea se va face treptat si ca in perioada de dupa vor exista unele recomandari de sanatate publica. Raed Arafat, despre relaxarea masurilor din 15 mai.

Cristian Tudor Popescu, despre relaxarea masurilor de la 15 mai: A fost o iesire de imagine a Presedintelui

Cristian Tudor Popescu a declarat ca anuntul presedintelui Klaus Iohannis privind o usoara relaxare a restrictiilor de circulatie dupa 15 mai a fost o iesire de imagine a Presedintelui.

Traian Basescu este de parere ca relaxarea masurilor de izolare din data de 15 mai constituie o mare eroare

Fostul presedinte al Romaniei, europarlamentarul Traian Basescu, este de parere ca relaxarea masurilor de izolare din data de 15 mai constituie o mare eroare, pentru ca s-au facut prea putine teste, si sustine ca guvernantii ar trebui sa amane pentru 15 iunie ridicarea restrictiilor, cand ar trebui redeschise si scolile.

Coronavirus: OMS avertizeaza ca o relaxare a restrictiilor prea devreme ar putea duce la un nou val de infectii

Organizatia Mondiala a Sanatatii a avertizat marti ca ridicarea masurilor de izolare impuse pentru a opri raspandirea coronavirusului trebuie facuta gradual, iar daca restrictiile sunt relaxate prea devreme, ne vom confrunta cu un nou val de infectii, relateaza Reuters.

Iohannis: Dupa 15 mai, masca va deveni obligatorie. Nu vom prelungi restrictiile de deplasare, dar pana atunci stati acasa!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca dupa 15 mai toti oamenii din Romania vor trebui sa poarte masti in momentul in care se afla in spatiul public. Seful statului a anuntat ca nu vor mai fi prelungite interdictiile de deplasare dupa mijlocul lunii mai, cand vor intra in vigoare masurile de relaxare. Pana atunci, functioneaza in continuare restrictiile.

KLAUS IOHANNIS: Masuri de relaxare, gradual, dupa 15 mai

Masurile de izolare si distantare sociala ar putea fi relaxate gradual dupa 15 mai, cand expira al doilea decret prin care a fost prelungita starea de urgenta, a anuntat presedintele Klaus Iohannis, la finalul intalnirii pe care a avut-o, ieri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban, cu o parte dintre membrii Guvernului si cu secretarul de stat Raed Arafat, in cadrul careia a fost evaluata situatia generata de actuala pandemie.

Relaxarea masurilor de restrictie in Romania. Tataru: De pe 15 mai, e posibil sa nu mai fie impusa declaratia

Ministrul Sanatatii a declarat ca masurile s-ar putea relaxa de pe 15 mai, dar numai cu anumite conditii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2861 seconds )