Libnet.ro
UNICEF

15:45

Radu Banciu: Din 15 mai intram intr-o etapa superioara a dezvoltarii - Nu vom mai fi amendati pentru adeverinte, ci pentru ca n-avem masca (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Din 15 mai intram intr-o etapa superioara a dezvoltarii - Nu vom mai fi amendati pentru adeverinte, ci pentru ca n-avem masca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre numarul mare de sanctiuni date populatiei in perioada 24 martie - 19 aprilie. Ar fi vorba despre amenzi in valoare totala de. continuă pe B1

Ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai. Nelu Tataru, anunt pentru romani

S-a aflat ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai, de cand se relaxeaza restrictiile de lupta impotriva infectiei cu coronavirus. Anuntul a fost facut deMinistrul Sanatatii, Nelu Tataru. Ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai Perspectiva ridicarii primelor restrictii este data de 15 mai. Dar exista niste .

Raed Arafat, despre relaxarea masurilor din 15 mai. Cum vor fi, de fapt, implementate masurile

Raed Arafat, secretar de stat in ministerul Sanatatii, a declarat ca odata cu relaxarea restrictiilor din data de 15 mai, nu inseamna ca pericolul a trecut. Acesta spune ca relaxarea se va face treptat si ca in perioada de dupa vor exista unele recomandari de sanatate publica. Raed Arafat, despre relaxarea masurilor din 15 mai.

Basescu: 15 Mai este prea devreme sa relaxati masurile de izolare. Amanati pentru 15 iunie!

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca este prea devreme ca masurile de izolare sa fie relaxate din 15 mai si propune in acest sens data de 15 iunie. Europarlamentarul PMP sustine ca s-au facut prea putine teste si ca al doilea val al pandemiei ar putea fi foarte puternic.

CORONAVIRUS |Traian Basescu: A relaxa masurile la 15 mai este mult prea devreme. Sunt impotriva redeschiderii scolilor (VIDEO)

IFostul presedinte Traian Basescu este prea devreme ca din 15 mai sa inceapa o relaxare partiala a restrictiilor impuse de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19. intr-o intervensie telefonica in.

Cristian Tudor Popescu, despre relaxarea masurilor de la 15 mai: A fost o iesire de imagine a Presedintelui

Cristian Tudor Popescu a declarat ca anuntul presedintelui Klaus Iohannis privind o usoara relaxare a restrictiilor de circulatie dupa 15 mai a fost o iesire de imagine a Presedintelui.

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Ce facem cu mastile uzate. La asta v-ati gandit? Unde vor arunca romanii mastile? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, despre anuntul presedintelui Klaus Iohannis potrivit caruia incepand din data de 15 mai, romanii vor fi obligati sa poarte masti.

Radu Banciu: Cel mai mult vor avea de suferit germanii, atunci cand isi vor relua activitatea, pentru ca nu au imunitate contra coronavirusului

Radu Banciu a vorbit in editia de martia emisiunii Lumea lui Banciu despresituatia tarilor care au impus masuri draconice de izolare si au reusit sa tina numarul imbolnavirilor sub.

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Madagascarul e la originea revenirii la normalitate a umanitatii, dupa o descoperire absolut fulminanta Alte doua stiri uluitoare vin din China si Danemarca (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, trei stiri din presa internationala: presedintele din Madagascar pretinde ca ei au gasit leacul pentru coronavirus, doi medici.

Radu Banciu: Este posibil sa nu avem niciodata un vaccin impotriva acestui COVID-19. Va fi o bajbaiala de necrezut (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca, potrivit unei noi ipoteze avansate in ultimele zile, exista posibilitatea ca medicina actuala sa nu poata produce.

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Nu e deocamdata dovedita responsabilitatea Chinei. Faptul ca apoi chinezii au incercat sa musamalizeze... Totul s-a musamalizat pe Pamant! (VIDEO)

In editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, Radu Banciu a comparat pandemia de coronavirus cu dezastrul de la Cernobil. Acesta s-a referit la teoriile unor cercetatori, potrivit carora virusul a fost prod.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )