Libnet.ro
UNICEF

18:30

Basescu: Romania are nevoie urgent de o noua lege a Sanatatii

România Liberă România Liberă,
Basescu: Romania are nevoie urgent de o noua lege a Sanatatii

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca Romania are nevoie de o noua lege a Sanatatii, prin care medicii sa fie platiti in functie de performanta. Declarattia sefului statului a facut aceasta declaratie in contextul anchetei de la Spitalul de Arsi. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Ce s-a intamplat la Spitalul de Arsi denota ca Romania are nevoie urgent de o noua lege a sanatatii

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, in contextul scandalului operatiilor estetice de la Spitalul de Arsi din Capitala, ca Romania are nevoie urgenta de o noua lege a sanatatii. Ce s-a intam.

Basescu: E nevoie urgent de o noua Lege a sanatatii, recomand proiectul din timpul lui Boc

Romania are nevoie urgent de o noua lege a sanatatii, care sa ii trateze pe doctori cu respect, prin remuneratii, si prin aplicarea careia pacientii sa isi primeasca drepturile, a declarat, astazi, presedintele Traian Basescu, comentand scandalul de la Spitalul de Arsi.

Traian Basescu: Este nevoie urgent de o noua lege a sanatatii, recomand proiectul din timpul lui Boc

Presedintele Traian Basescu a atras atentia vineri seara ca Romania are nevoie urgent de o noua lege a sanatatii, care sa ii trateze pe doctori cu respect, prin remuneratii, si prin aplicarea careia pacientii sa isi primeasca drepturile. Declaratiile.

VIDEO Basescu: Avem nevoie de o noua lege a Sanatatii. Ce s-a intamplat la Spitalul de Arsi e o dovada

Presedintele Traian Basescu a vorbit, in prima zi de campanie electorala pentru alegerile europarlamentare, despre subiectele care ar trebui incluse de partide in cadrul dezbaterilor. De asemenea, el a facut un apel la clasa politica, pe care a indemnat-o sa lucreze la o noua lege a Sanatatii.

Dusa: Premierul are acces in toate ministerele; are birou la MApN, cand are nevoie o sa-l foloseasca

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat, miercuri, intrebat ce birou a primit premierul in MApN, ca aceasta e o discutie care a facut deliciul presei si a aratat ca Victor Ponta are un birou la minister, si atunci cand are nevoie de el o sa-l foloseasca, potrivit Mediafax.

Anunt umanitar: O fetita cu Sindrom Hemolitic Uremic Atipic are nevoie urgenta de ajutor

Se numeste Andreea Elena Ceausu, are 11 ani si in urma cu doua saptamani i s-a declansat o boala boala autoimuna, cauzata de Sindromul Hemolotic-Uremic Atipic. Ii sunt afectate rapid toate organele interne si este dependenta de hemodializa. Medicii de la Fundeni considera ca singura sansa reala de vindecare este medicamentul Soliris al carui pret pentru un tratament complet este de 150. 000 Euro.

INTERVIU Traian Basescu: Romania, punte intre Est si Vest? Pe punte pot trece toti si cu pasul, si cu tancul

OPINIE Presedintele Traian Basescu spune ca Romania nu poate fi o punte intre Rusia si Occident. Seful statului crede ca in spatele conflictului din Ucraina se ascunde dorinta Rusiei de a-si recapata accesul la gurile Dunarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )