Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Este nevoie urgent de o noua lege a sanatatii, recomand proiectul din timpul lui Boc

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu: Este nevoie urgent de o noua lege a sanatatii, recomand proiectul din timpul lui Boc

Presedintele Traian Basescu a atras atentia vineri seara ca Romania are nevoie urgent de o noua lege a sanatatii, care sa ii trateze pe doctori cu respect, prin remuneratii, si prin aplicarea careia pacientii sa isi primeasca drepturile. Declaratiile. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu: E nevoie urgent de o noua Lege a sanatatii, recomand proiectul din timpul lui Boc

Romania are nevoie urgent de o noua lege a sanatatii, care sa ii trateze pe doctori cu respect, prin remuneratii, si prin aplicarea careia pacientii sa isi primeasca drepturile, a declarat, astazi, presedintele Traian Basescu, comentand scandalul de la Spitalul de Arsi.

Traian Basescu: Ce s-a intamplat la Spitalul de Arsi denota ca Romania are nevoie urgent de o noua lege a sanatatii

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, in contextul scandalului operatiilor estetice de la Spitalul de Arsi din Capitala, ca Romania are nevoie urgenta de o noua lege a sanatatii. Ce s-a intam.

Basescu: Romania are nevoie urgent de o noua lege a Sanatatii

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca Romania are nevoie de o noua lege a Sanatatii, prin care medicii sa fie platiti in functie de performanta. Declarattia sefului statului a facut aceasta declaratie in contextul anchetei de la Spitalul de Arsi.

VIDEO Basescu: Avem nevoie de o noua lege a Sanatatii. Ce s-a intamplat la Spitalul de Arsi e o dovada

Presedintele Traian Basescu a vorbit, in prima zi de campanie electorala pentru alegerile europarlamentare, despre subiectele care ar trebui incluse de partide in cadrul dezbaterilor. De asemenea, el a facut un apel la clasa politica, pe care a indemnat-o sa lucreze la o noua lege a Sanatatii.

LIVE TEXT Traian Basescu: Actiunea guvernului de la Kiev e corecta. E clar ca Federatia Rusa are in Estul Ucrainei militari specializati pentru astfel de operatiuni. / Nu cred ca vreo tara NATO va fi atacata. / Avem o mare problema pentru ca foarte multi

Presedintele Traian Basescu este invitat miercuri la ora 11:00 la emisiunea Adevarul Live, transmisa de B1 Tv. Traian Basescu va discuta cu jurnalistii Dan Marinescu - redactor sef Adevarul - si Liviu Iolu. Temele anuntate sunt situatia din Ucraina, comisia de ancheta Nana, dar si baronii locali.

Traian Basescu: Actiunea guvernului de la Kiev e corecta. E clar ca Federatia Rusa are in Estul Ucrainei militari specializati pentru astfel de operatiuni. / Nu cred ca vreo tara NATO va fi atacata. / Avem o mare problema pentru ca foarte multi rezervist

Presedintele Traian Basescu este invitat miercuri la ora 11:00 la emisiunea Adevarul Live, transmisa de B1 Tv. Traian Basescu va discuta cu jurnalistii Dan Marinescu - redactor sef Adevarul - si Liviu Iolu. Temele anuntate sunt situatia din Ucraina, comisia de ancheta Nana, dar si baronii locali.

VIDEO Traian Basescu despre modificarile aduse legii administratiei publice: Am considerat ca legea e corecta, nu ii va feri pe hoti de procurori. Se reduce spectacolul daca nu mai ai primari, din ce sa traim daca nu avem spectacolul arestarilor?

Presedintele Traian Basescu a afirmat vineri, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, cu referire la modificarile aduse de Parlament legii administratiei publice locale, ca Am considerat ca promulgarea legii e corecta si legea e corecta. In toate cele 20 de zile plus trei zile in control la Consiliul legislativ nu a existat nicio observatie, nici de la Parchete, nici de la ANI. Legea a facut obiectul unor discutii foarte serioase in randul consilierilor. Seful statului a mai spus, raspunzand unei intrebari a unui jurnalist, ca Nu este un lucru rau si nu ii va feri pe hoti legea - n. red. ) de procurori. Traian Basescu a adaugat ca Cred ca masura e corecta, se face un transfer de responsabilitate exact catre cel care ii furnizeaza primarului dispozitia de restituire. ) Cred ca e masura corecta, mai mult, va asigur ca vor fi primari care vor delega foarte mult si altii care vor delega foarte putin.

Mobilizarea rezervistilor o socoteala gresita a CSAT si a presedintelui Traian Basescu

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a recunoscut ieri, in cadrul unei emisiuni online pe www. adevarul. ro, ca Romania ar avea probleme cu mobilizarea rezervistilor, deoarece multi sunt plecati in strainatate la munca. Nu plecarea romanilor la munca in strainatate este adevarata piedica intr-o eventuala mobilizare a rezervistilor, ci distrugerea oricarei motivatii patriotice de catre politicienii iresponsabili.

Traian Basescu: ii rog pe politicieni sa aiba in vedere Legea privind finantarea campaniei

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca roaga politicieni si partidele sa aiba in vedere Legea 78/2000, care prevede sanctiuni pentru cei care nu respecta regulile de finantare a campaniei. Seful.

Traian Basescu: Acordul de la Geneva nu e suficient de clar legat de responsabilitatile privind Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca Acordul de la Geneva nu a fost suficient de clar pentru a asigura obligatii celor care nu au responsabilitati privind situatia Ucrainei. in ceea ce priveste.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )