Libnet.ro
UNICEF

05:00

Basescu: E nevoie urgent de o noua Lege a sanatatii, recomand proiectul din timpul lui Boc

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu: E nevoie urgent de o noua Lege a sanatatii, recomand proiectul din timpul lui Boc

Romania are nevoie urgent de o noua lege a sanatatii, care sa ii trateze pe doctori cu respect, prin remuneratii, si prin aplicarea careia pacientii sa isi primeasca drepturile, a declarat, astazi, presedintele Traian Basescu, comentand scandalul de la Spitalul de Arsi. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu: Este nevoie urgent de o noua lege a sanatatii, recomand proiectul din timpul lui Boc

Presedintele Traian Basescu a atras atentia vineri seara ca Romania are nevoie urgent de o noua lege a sanatatii, care sa ii trateze pe doctori cu respect, prin remuneratii, si prin aplicarea careia pacientii sa isi primeasca drepturile. Declaratiile.

Basescu: Romania are nevoie urgent de o noua lege a Sanatatii

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca Romania are nevoie de o noua lege a Sanatatii, prin care medicii sa fie platiti in functie de performanta. Declarattia sefului statului a facut aceasta declaratie in contextul anchetei de la Spitalul de Arsi.

Traian Basescu: Ce s-a intamplat la Spitalul de Arsi denota ca Romania are nevoie urgent de o noua lege a sanatatii

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, in contextul scandalului operatiilor estetice de la Spitalul de Arsi din Capitala, ca Romania are nevoie urgenta de o noua lege a sanatatii. Ce s-a intam.

VIDEO Basescu: Avem nevoie de o noua lege a Sanatatii. Ce s-a intamplat la Spitalul de Arsi e o dovada

Presedintele Traian Basescu a vorbit, in prima zi de campanie electorala pentru alegerile europarlamentare, despre subiectele care ar trebui incluse de partide in cadrul dezbaterilor. De asemenea, el a facut un apel la clasa politica, pe care a indemnat-o sa lucreze la o noua lege a Sanatatii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )