Libnet.ro
UNICEF

06:45

Basescu: Nu il vad pe Crin Antonescu presedinte. PSD va avea candidat.

România Liberă România Liberă,
Basescu: Nu il vad pe Crin Antonescu presedinte. PSD va avea candidat.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, ca PSD va avea propriul candidat la presedintie si ca dintre Victor Ponta si Crin Antonescu unul dintre ei va fi in turul doi, fara a fi ales in final. Intrebat dacaa vede un al doilea tur al prezidentialelor intre Victor Ponta si Crin Antonescu, presedintele Basescu a a spus, pentru Pro TV News: Unul dintre ei vor fi in turul doi, dar nu cred ca romanii vor alege in final pe unul dintre ei. Cred ca PSD va avea propriul candidat, nu vad . continuă pe România Liberă

VIDEO. Basescu: Nu il vad pe Crin Antonescu presedinte. PSD va avea candidat.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, ca PSD va avea propriul candidat la presedintie si ca dintre Victor Ponta si Crin Antonescu unul dintre ei va fi in turul doi, fara a fi ales in final, conform Mediafax. Intrebat dacaa vede un al doilea tur al prezidentialelor intre Victor Ponta si Crin Antonescu, presedintele Basescu a a spus, pentru Pro TV News: Unul dintre ei vor fi in turul doi, dar nu cred ca romanii vor alege in final pe unul dintre ei. Cred ca PSD va avea propriul .

Antonescu: NU se poate pune problema ca PNL sa fie dat afara de la guvernare.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica, la Pitesti, ca nu se poate pune problema ca liberalii sa fie dati afara de la guvernare, iar acest lucru ar trebui sa le fie foarte clar tuturor, transmite Mediafax. Citeste si Basescu: Nu il vad pe Crin Antonescu presedinte. PSD va avea candidat la alegerile din 2014 Crin Antonescu a declarat, la Conferinta Teritoriala a PNL Arges, ca nu se poate pune problema ca PNL sa fie dat afara de la guvernare si ca nici nu se gandeste sa iasa de la .

Dan Sova: Candidatul USL la presedintie ramane Crin Antonescu

Candidatul USL la presedintie ramane Crin Antonescu, da asigurari vicepresedintele PSD Dan Sova. Declaratia lui Sova vine dupa ce tot mai multe voci din PSD au spus ca vor un candidat propriu la.

Crin Antonescu: Nu se poate pune problema ca liberalii sa fie dati afara de la guvernare. Acest lucru ar trebui sa le fie foarte clar tuturor

Crin Antonescu a declarat ca nu se poate pune problema ca liberalii sa fie dati afara de la guvernare si ca acest lucru ar trebui sa le fie foarte clar tuturor. Noi, impreuna cu PSD, am castigat dreptul.

Crin Antonescu despre Legea electorala: Daca Dragnea va dori sa discute Legea electorala, o fac, desi sunt alte urgente

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, sambata, la Sighetu Marmatiei, ca daca vicepremierul Liviu Dragnea va dori sa discute de indata Legea electorala o va face pentru domnia sa, desi sunt probleme mult mai urgente, precum Rosia Montana sau Codul Silvic. Liderul PNL a declarat, intr-o conferinta de presa, ca exista alte probleme mai importante si urgente decat modificarea legii electorale, precum Rosia Montana sau Codul Silvic, dar ca poate avea o discutie pe aceasta tema cu Liviu Dragnea, din respect si colegialitate.

Crin Antonescu: Sustin alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Nu are nimeni niciun motiv sa-l persecute pe dl Dragnea

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat ca, personal, sustine alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, dar nu este de acord cu alegerea presedintelui de Consiliul Judetean de catre consilieri, dupa ce un proiect de lege initiat de liberali in acest sens l-a iritat vizibil pe prim-vicepresedintele PSD Liviu Dragnea, care a cerut o reuniunea de urgenta a USL.

Crin Antonescu: Proiectul de modificare a Constitutiei va fi trimis Comisiei de la Venetia anul viitor

Modificarea Constitutiei ramane o prioritate a USL, dar forma finala a proiectului va fi trimisa Comisiei de la Venetia in cursul anului 2014 si nu la sfarsitul acestei luni, cum se convenise initial, a declarat duminica, la Pitesti, presedintele PNL, Crin Antonescu, potrivit Agerpres.

Crin Antonescu: Proiectul de modificare a Constitutiei va fi trimis Comisiei de la Venetia anul viitor

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca forma finala a proiectului de modificare a Constitutiei va fi trimisa anul viitor Comisiei de la Venetia.

Crin Antonescu: Nu se pune problema ca PNL sa fie dat afara de la guvernare

Liderul liberal Crin Antonescu a declarat duminica, la Pitesti, ca PNL nu poate fi dat afara de la guvernare si nici nu intentioneaza sa paraseasca din proprie initiativa guvernul, transmite Agerpres.

Comisia de la Venetia asteapta pana la finalul lunii proiectul de revizuire a Constitutiei. Crin Antonescu: Calendarul revizuirii va fi rediscutat in USL, vom comunica Comisiei amanarea intervenita

Comisia de la Venetia asteapta pana la finalul lunii septembrie ca proiectul de Constitutie sa-i fie inaintat spre analiza, dupa ce partea romana i-a cerut sa nu studieze varianta initiala dorind mai mult timp pentru noi modificari, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al institutiei. Presedintele PNL si al Comisiei de revizuire a Constitutiei, Crin Antonescu, spune la randul sau ca la nivelul USL se va discuta din nou calendarul revizuirii Constitutiei, iar Comisiei de la Venetia se va comunica faptul ca a intervenit o amanare de calendar asupra procedurii modificarii legii fundamentale.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )