Libnet.ro
UNICEF

16:00

Basescu: Vizita lui Iohannis la Casa Alba - una in care Romania nu si-a atins cateva obiective

Hotnews Hotnews,
 Basescu: Vizita lui Iohannis la Casa Alba - una in care Romania nu si-a atins cateva obiective

Liderul PMP, Traian Basescu, fost sef al statului, considera ca vizita presedintelui Klaus Iohannis la Casa Alba nu poate fi catalogata drept istorica, ci una de rutina, care nu si-a atins cateva obiective, anuntaAgerpres. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Vizita lui Iohannis la Casa Alba, una de rutina, nu istorica

Liderul PMP, Traian Basescu, fost sef al statului, considera ca vizita presedintelui Klaus Iohannis la Casa Alba nu poate fi catalogata drept istorica, ci una de rutina, care nu.

Culise si detalii de atmosfera de la intilnirea Trump - Iohannis la Casa Alba

Trump in postura de veritabil animal de prada, Iohannis vorbind liber intr-o engleza fluenta, plus mesaje extrem de puternice pe securitate, NATO si anticoruptie - acestea sint citeva dintre momentele-cheie ale zilei cu care a culminat vizita lui Iohannis in SUA. Ziua a inceput cu intilnirea dintre presedinte si seful diplomatiei americane, Rex Tillerson, si s-a incheiat cu o conferinta de presa in care am vazut ferocitatea ziaristilor americani, dar si determinarea ziaristilor romani de a scoate informatiile relevante de la cei doi presedinti.

Donald Trump, la primirea lui Klaus Iohannis la Casa Alba: Sunteti un aliat adevarat, o tara minunata

Presedintele american Donald Trump i-a transmis lui Klaus Iohannis, pe care l-a primit vineri la Casa Alba, ca Romania este un aliat adevarat si o tara minunata.

Dacian Ciolos, despre vizita presedintelui Iohannis la Casa Alba: Romania este relevanta in lume prin cei care construiesc si care sustin valori

Romania este relevanta in lume prin cei care construiesc si care sustin valori, a afirmat, pe Facebook, fostul premier al Romaniei, Dacian Ciolos,care a subliniat ca primirea cordiala a presedintelui Klaus Iohannis la Casa Alba reprezinta un nou inceput pentru tara noastra.

Horatiu Pepine, despre vizita lui Iohannis la Casa Alba: Daca presa favorabila presedintelui continua sa-l discrediteze pe Donald Trump, va sfarsi prin a-i face un mare deserviciu. E ca in fotbal cand bati o echipa slaba |COMENTARIU DW

Dupa alegerile din Statele Unite, taberele politice romanesti au declansat competitia cine ajunge prima la Casa Alba, comenteaza jurnalistul Deutsche Welle, Horatiu Pepine.

Traian Basescu: Vizita presedintelui Klaus Iohannis la Casa Alba este una in care Romania nu si-a atins cateva obiective

Vizita presedintelui Klaus Iohannis la Casa Alba nu poate fi considerata istorica, ci una de rutina, este de parere fostul sef de stat Traian Basescu. Senatorul a mai adaugat ca presedintele Romaniei nu si-a atins cateva obiective.

Klaus Iohannis, la Casa Alba. Este primul presedinte est-european primit de Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, vineri, la Casa Alba, fiind intampinat de catre presedintele Statelor Unite, Donald Trump. A fost prima vizita la Casa Alba a unui lider est-european dupa alegerea noului presedinte al SUA. Iata cele mai importante.

Ce NU S-A VAZUT la conferinta Trump-Iohannis de la Casa Alba! Dar presa internationala a remarcat (FOTO)

Conferinta de presa desfasurata vineri la Casa Alba in prezenta presedintilor Trump si Iohannis a suscitat un interes peste asteptari si ecouri pe masura. Ce nu s-a vazut in transmisiunea.

Presedintele Iohannis, primit cu caldura de Donald Trump la Casa Alba - VIDEO

Vizita de lucru a lui Klaus Iohannis deja devine una oficiala prin declaratiile care vor avea loc dupa intalnirea cu Donald Trump. Vizita dintre cei doi sefi de stat a inceput sub bune auspicii,.

Presedintele Klaus Iohannis, primit de Donald Trump la Casa Alba

Liderul american: Sunteti un aliat adevarat, o tara minunata ------------ *ACTUALIZARE 22:40 Presedintele Iohannis a plecat de la Casa Alba Presedintele Klaus Iohannis a parasit Casa Alba, dupa ce a discutat o ora cu omologul sau american, Donald Trump, in Biroul Oval, si dupa ce au sustinut o conferinta de presa comuna, in care au raspuns la intrebarile presei. *ACTUALIZARE 22:37 Trump: Sustinem foarte puternic lupta anticoruptie din Romania. Stim ce se intampla acolo, Iohannis are sustinerea noastra intrebat daca administratia sa va sustine lupta anticopruptie din Romania, liderul de la Casa Alba a raspuns: Sprijinim foarte mult Romania si aceasta lupta impotriva coruptiei. A facut o treaba extraordinara Iohannis, n. r. ) Stim ce se intampla acolo, iar el o sa castige aceasta lupta si are sprijinul nostru. Sunt multi investitori americani care investesc acolo. *ACTUALIZARE 22:19 La intrebarile presei, pentru programul Visa Waiver, de ridicare a vizelor pentru SUA, ambii lideri au declarat ca problema va fi probabil discutata la nivel tehnic, cu avansuri facute, cel mai probabil, in scurt timp. *ACTUALIZARE 22:13 Presedintele Iohannis a aratat, la randul sau, ca parteneriatul strategic cu SUA a format Romania. NATO si UE nu trebuie sa fie in competitie, ci sa lucreze impreuna pentru efecte sinergetice, a declarat seful statului nostru, subliniind ca o buna colaborare cu UE va face si SUA mai puternica. *ACTUALIZARE 22:07 Doresc sa multumesc poporului roman. Au indurat multe greutati, a spus liderul american. Relatia a fost buna, dar acum este mai puternica decat oricand, a precizat acesta. *ACTUALIZARE 22:00 Cei doi lideri au discutat mai bine de trei sferturi de ora. La o declaratie de presa ulterioara, Donald Trump a citit un speech pregatit. Presedintele american a discutat despre unirea popoarelor civilizate impotriva terorismului, citand criza din Qatar si criticand in termeni foarte duri sustinerea statului din Golful Persic a gruparilor teroriste. *ACTUALIZARE 21:56 Donald Trump a afirmat: Este o onoare sa primesc un prietem. Americanii si romanii au foarte multe in comun, cum ar fi dragostea pentru libertate. Astazi reafirmam si sarbatorim un parteneriat strategic care a inceput acum peste 20 de ani, iar vizita dumneavoastra vine intr-un moment important. *ACTUALIZARE 21:51 Cei doi presedinti au iesit la declaratii *ACTUALIZARE 21:30 Donald Trump l-a condus pe Klaus Iohannis in biroul oval, imediat dupa sosirea presedintelui roman la Casa Alba *ACTUALIZARE 21:15 Administratia Prezidentiala: Rex Tillerson a apreciat progresele Romaniei in lupta anticoruptie *ACTUALIZARE 21:02 Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a fost primit astazi de omologul sau american, Donald Trump, la Casa Alba *ACTUALIZARE 20:35 La Casa Alba a sosit si Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucuresti *ACTUALIZARE 19:50 Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput la Washington intalnirea cu seful diplomatiei americane, Rex Tillerson .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )