Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bashar al-Assad: Exista riscul unui razboi regional, in cazul unui atac impotriva Siriei

Antena3 Antena3,
Bashar al-Assad: Exista riscul unui razboi regional, in cazul unui atac impotriva Siriei

Presedintele sirian Bashar al-Assad a avertizat, luni,cu privire la riscul unui razboi regional in caz de actiune militara occidentala, in timp ce Washington si Paris sustin necesitatea unui atac asupra. continuă pe Antena3

Criza din Siria: Franta avanseaza dovezi privind vinovatia regimului de la Damasc, Assad avertizeaza asupra riscului unui razboi regional

Franta a difuzat luni date care dovedesc, potrivit Parisului, responsabilitatea regimului sirian in atacul chimic din 21 august, in timp ce presedintele Bashar al-Assad a avertizat asupra riscului unui razboi regional in caz de actiune militara occidentala, transmite AFP.

CRIZA SIRIA. Bashar al-Assad spune ca, in cazul unor atacuri straine, ar putea incepe un ...

Presedintele sirian Bashar al-Assad a avertizat, luni, fata de riscul unui razboi regional in caz de actiune militara occidentala, in timp ce Washington si Paris sustin necesitatea unui atac asupra regimului sirian acuzat ca a utilizat arme chimice, potrivit Mediafax. Orientul Mijlociu este un butoi cu pulbere iar focul se apropie astazi . ) Toata lumea va pierde controlul situatiei si butoiul cu pulbere va exploda. Haosul si extremismul se vor raspandi. Riscul unui razboi regional .

Franta: Atacul chimic din Siria a fost condus de fortele lui Bashar al-Assad

Fortele loiale presedintelui sirian Bashar al-Assad au condus un atac chimic masiv si coordonat pe 21 august, potrivit unui raport declasificat al serviciilor secrete franceze, relateaza Reuters, citata de.

Surse: Regimul lui Bashar al-Assad dispune de un arsenal de peste 1.000 de tone de gaze otravitoare

Regimul lui Bashar al-Assad dispune, conform unor surse din cadrul Serviciilor Secrete de Informatii, de un arsenal de peste 1. 000 de tone de gaze otravitoare cu care ar putea riposta in cazul unui atac. in acelasi.

Bashar al-Assad: Siria este capabila sa faca fata oricarei agresiuni externe

Bashar al-Assad a afirmat duminica, la o zi dupa declaratiile presedintelui american Barack Obama privind interventia militara in tara sa, ca Siria este capabila sa faca fata oricarei agresiuni externe. Presedintele a subliniat ca amenintarile SUA nu descurajeaza Siria, tara hotarata sa lupte fortelor teroriste din Occident.

Protest cu scandal al sustinatorilor lui Bashar Al-Assad in centrul Bucurestiului (VIDEO)

Protesct cu scandal in centrul Capitalei. Mai multi sirieni s-au inbrancit cu jandarmii, dupa ce peste 150 de sustinatori ai regimului Bashar al-Assad au scandat lozinci impotriva Statelor Unite ale Americii si.

Bashar al-Assad: Siria este capabila sa faca fata oricarei agresiuni externe

Bashar al-Assad a afirmat duminica, dupa o zi de la declaratiile presedintelui american Barack Obama privind actiuni militare in aceasta tara, ca Siria este capabila sa faca fata oricarei agresiuni.

SURSE: Rusia i-a acordat azil presedintelui sirian Bashar al-Assad

Rusia a acordat azil presedintelui sirian, Bashar al-Assad, conform unor surse din Arabia Saudita, citate de agentia bulgara Focus. O sursa din serviciile americane a dezvaluit ca Rusia i-a propus lui A.

Basescu, intre SUA si prietenia lui cu dictatorul sirian Bashar al-Assad

Legatura dintre presedintele Traian Basescu si dictatorul sirian, Bashar al-Assad, a fost readusa in atentia publica in cadrul emisiunii QA, in care a fost prezentata o nota diplomatica redactata.

Erdogan vrea indepartarea lui Bashar al-Assad de la putere

Prim-ministrul turc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat vineri ca interventie militara internationala impotriva Siriei ar trebui sa vizeze, mai ales, indepartarea regimului presedintelui Bashar al-Assad, potrivit Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )