Libnet.ro
UNICEF

01:06

Bataie cu cutite si bate intr-un bar din Murfatlar. Sapte persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Bataie cu cutite si bate intr-un bar din Murfatlar. Sapte persoane au fost ranite

Scandal de proportii intr-un bar din Murfatlar. 20 persoane au fost implicate intr-o bataie generala, cu sabii. Atacatorii sunt acum cautati de politistii constanteni. continuă pe Adevărul

Bataie cu sabii la Murfatlar. Patru persoane au ajuns la spital

Scandal de proportii intr-un bar din Murfatlar. 20 persoane au fost implicate intr-o bataie generala, cu sabii. Atacatorii sunt acum cautati de politistii constanteni.

Explozie intr-un apartament din Constanta: Doua persoane au suferit arsuri

Doua persoane au fost ranite, vineri, intr-o explozie produsa intr-un apartament din municipiul Constanta, strada Barbu Delavrancea, ca urmare a unei aculumari de gaze de la o butelie. in apartamentul afectat de.

Doi morti si sase raniti, dupa ce un barbat a deschis focul intr-o catedrala din Rusia

Doua persoane au fost ucise si alte sase au fost ranite de un barbat care a deschis focul in timpul slujbei intr-o catedrala din insula Sahalin, in Extremul Orient rus, a anuntat politia, relateaza AFP.

Doi morti si sase raniti, un barbat a deschis focul intr-o catedrala din Rusia

Doua persoane au fost ucise si alte sase au fost ranite, astazi, de un barbat care a deschis focul in timpul slujbei intr-o catedrala din insula Sahalin, in Extremul Orient rus, informeaza AFP.

Doi morti si sase raniti, dupa ce un barbat a deschis focul intr-o catedrala din Rusia

Doua persoane au fost ucise si alte sase au fost ranite, duminica, de un barbat care a deschis focul in timpul slujbei intr-o catedrala din inusla Sahalin, in Extremul Orient rus. Cele doua victime sunt o.

Doi oameni au murit dupa ce un barbat a deschis focul intr-o catedrala din Rusia

Doua persoane au fost ucise si alte sase au fost ranite, duminica, de un barbat care a deschis focul in timpul slujbei intr-o catedrala din inusla Sahalin, in Extremul Orient rus, a anuntat politia,.

Jaf armat intr-un spital din Brazilia. Hotii au talharit doctorii si pacientii

Jaf armat la un spital din Rio de Janeiro. Cinci barbati inarmati au obligat cel putin 20 de oameni, pacienti si angajati ai spitalului, sa le dea bani si toate bunurile de valoare pe care le aveau la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,192 seconds )