Libnet.ro
UNICEF

20:00

Batranadin Vaslui, violata in noaptea de Anul Nou de un barbat cu 30 ani mai tanar

Adevărul Adevărul,
Batranadin Vaslui, violata in noaptea de Anul Nou de un barbat cu 30 ani mai tanar

Clipe de cosmar a trait o batrana de 73 ani dintr-un sat vasluian in noaptea de Anul Nou. Femeia a fost batjocorita de un consatean cu 30 ani mai tanar care a dat buzna peste ea in casa, in toiul noptii. continuă pe Adevărul

Piromanul din Satulung a lovit din nou in noaptea de Anul Nou. Biciclist accidentat grav la Ulmeni

Pompierii maramureseni nu s-au putut odihni nici macar in noaptea de Anul Nou. Atat finalul de an 2014, cat si inceputul de an 2015 au adus mai multe incendii in Maramures. Cu cateva ore inainte de incheierea anului 2014 in judet au fost anuntate doua incendii, la Borsa si Satulung.

Mai multe cupluri din Dambovita au spus DA in noaptea de Anul Nou, la Poarta Sarutului

Un numar de 18 cupluri s-au casatorit in noaptea de Anul Nou la Poarta Sarutului din Targu-Jiu, ceremoniile fiind oficiate de primarul municipiului, Florin Carciumaru.

Echipajele ISU au avut 211 solicitari in noaptea de Anul Nou: Peste jumatate din interventii, la incendii (VIDEO)

Echipajele Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta au intervenit, in noaptea de Anul Nou, la 211 solicitari. Peste jumatate dintre acestea, respectiv 116, au pentru stingerea unor incendii, a .

18 cupluri s-au casatorit in noaptea de Anul Nou, la Targu Jiu

18 cupluri s-au casatorit in noaptea de Anul Nou la Poarta Sarutului din Targu-Jiu, relateaza Mediafax.

Marile premii de Anul Nou la Loto 6/49 si Joker, necastigate. Premiu de 145.651 de lei, castigat la Loto 5/40

Marile premii la Loto 6/49 si Joker nu au fost castigate in urma niciuneia din extragerile speciale de Anul Nou. in schimb, a fost castigat un premiu de 145. 651 de lei la Loto 5/40. La Loto 6/49 au fost.

Mesaje de Revelion pentru cei dragi: cele mai amuzante si mai sensibile urari pentru Anul Nou

Trecerea in anul 2015 ar trebui sa o facem cu gandul la cei dragi, chiar daca asta va insemna sa le trimitem un sms, sa le postam o urare pe Facebook sau sa le transmitem toate cele bune la telefon. Iata o selectie cu cele mai reusite mesaje de Revelion / Anul Nou din care puteti alege sau va puteti inspira pentru a pune emotiile si sentimentele in cuvinte.

Fotbalul englez nu ia pauza nici macar de Anul Nou. Romanii din Premier League se dueleaza cu granzii pe 1 ianuarie

Chiar in ziua de Anul Nou este programata etapa a 20-a din prima liga engleza. Astfel, Chiriches, Gardos si Pantilimon nu se vor odihni pe 1 ianuarie, asa cum fac toti romanii, ci vor juca pentru echipele lor in Premier League.

Ce programe au pregatit televiziunile pentru noaptea de Anul Nou

Televiziunile au pregatit programe diverse pentru noaptea dintre ani, transmite Mediafax.

Protectie de Revelion: peste 25.000 de politisti asigura ordinea in noaptea de Anul Nou

Peste 25. 000 de politisti vor asigura ordinea si linistea publica de Revelion, mobilizati in strada la cele 200 de petreceri, concerte si spectacole organizate in noaptea dintre ani fiind asteptate sa participe aproximativ 600. 000 de persoane.

Aproape 600 de solicitari la Ambulanta Bucuresti de Anul Nou. Mai multe persoane au ajuns la spital, in Harghita, cu rani provocate de petarde

Aproape 600 de solicitari au fost inregistrate la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI) in noaptea de Anul Nou, 18 dintre acestea fiind pentru cazuri de consum de alcool in exces, patru, la tentative de suicid, iar 22, pentru persoane fara adapost care riscau sa moara din cauza frigului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )