Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mesaje de Revelion pentru cei dragi: cele mai amuzante si mai sensibile urari pentru Anul Nou

Adevărul Adevărul,
Mesaje de Revelion pentru cei dragi: cele mai amuzante si mai sensibile urari pentru Anul Nou

Trecerea in anul 2015 ar trebui sa o facem cu gandul la cei dragi, chiar daca asta va insemna sa le trimitem un sms, sa le postam o urare pe Facebook sau sa le transmitem toate cele bune la telefon. Iata o selectie cu cele mai reusite mesaje de Revelion / Anul Nou din care puteti alege sau va puteti inspira pentru a pune emotiile si sentimentele in cuvinte. continuă pe Adevărul

Una din cele mai mari petreceri de Revelion, aproape gata. Times Square are o noua infatisare

Pregatirile pentru una dintre cele mai mari petreceri din noaptea dintre ani au intrat pe ultima suta de metri. Cu patru zile inainte de Revelion, renumita sfera de cristal din Times Square a primit o noua.

Cele mai sigure SUV-uri in 2015

Cele mai sigure SUV-uri in 2015 au fost numite de Institutul pentru Asigurarea Sigurantei Rutiere IIHS), cea mai severa organizatie din lume care testeaza siguranta autoturismelor in caz de accidente, pentru ca reprezinta piata auto americana, unde au loc cele mai grave accidente rutiere din lume.

Cele mai sigure SUV-uri in 2015. Verdict dat de cea mai severa organizatie, IIHS

Cele mai sigure SUV-uri in 2015 au fost numite de Institutul pentru Asigurarea Sigurantei Rutiere IIHS), cea mai severa organizatie din lume care testeaza siguranta autoturismelor in caz de accidente, pentru ca reprezinta piata auto americana, unde au.

Bogdan Chirieac, la Esential: Deszapezirea in Romania este una dintre cele mai mari vaci de muls pentru politic

Deszapezirea in Romania este una dintre cele mai mari vaci de muls pentru politic, a declarat analistul Bogdan Chirieac, invitat in editia de luni a emisiunii Esential, de la Antena 3. La fel cum a fost si este.

Cele mai vizionate filme, legal, pe internet, la sfarsit de an!

La finalul anului, cele mai vizionate filme, legal, pe internet, sunt The Hobbit: The Battle of the Five Armies, Unbroken si Into The Woods. Iata aici clasamentul complet! .

Pe ce loc figureaza Bucuresti in topul oraselor europene cu cele mai mici tarife la cazare in hoteluri de cinci stele

Vacanta inseamna pentru multi dintre noi si sa ne rasfatam intr-o camera de hotel confortabila si amenajata cu gust, daca este posibil la un pret cat mai mic. Aceasta a fost si ideea de la care au pornit reprezentantii site-ului de calatorii kayak. com atunci cand au pus la punct clasamentul oraselor turistice europene unde putem gasi cazare la cele mai mici preturi intr-un hotel de cinci stele.

Cum dezactivezi doua dintre cele mai enervante functionalitati ale Facebook

Aplicatiile de Facebook pentru Android si iOS sunt actualizate destul de des, dar nu toate noutatile sunt bune. Iata cum le poti opri pe cele mai enervante.

Harta odihnei: unde primesti cele mai multe zile de concediu platite in Uniunea Europeana

Probabil primul vostru gand este ca Romania are printre cele mai putine zile de concediu platite. Aveti dreptate, dar vestea buna este ca Romania nu este singura care nu da prea mult cand vine vorba de zilele libere platite pe an.

Harta odihnei: unde primesti cele mai multe zile de concediu platit in Uniunea Europeana

Probabil primul vostru gand este ca Romania are printre cele mai putine zile de concediu platite. Aveti dreptate, dar vestea buna este ca Romania nu este singura care nu da prea mult cand vine vorba de zilele libere platite pe an.

Comedia troneaza in preferintele romanilor. Top 10 cele mai vizionate filme romanesti

Cele mai vizionate filme romanesti in anul 2014 sunt trei comedii, Selfie, de Cristina Iacob, America, venim, de Razvan Savescu si Cuscrii, de Radu Potcoava. Acestea s-a clasat pe primele trei locuri in preferintele romanilor, conform numarului de spectatori care au intrat in cinematografe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )