Libnet.ro
UNICEF

06:30

Mai multe cupluri din Dambovita au spus DA in noaptea de Anul Nou, la Poarta Sarutului

Adevărul Adevărul,
Mai multe cupluri din Dambovita au spus DA in noaptea de Anul Nou, la Poarta Sarutului

Un numar de 18 cupluri s-au casatorit in noaptea de Anul Nou la Poarta Sarutului din Targu-Jiu, ceremoniile fiind oficiate de primarul municipiului, Florin Carciumaru. continuă pe Adevărul

Management prost, bolnavi umiliti. Mai multe spitale din Timis au returnat bani pe care nu i-au cheltuit

Bolnavii internati in spitale sunt trimisi sa cumpere medicamente cu bani din buzunar in timp ce spitalele raman cu milioane de lei in conturi. Este cazul mai multor unitati sanitare din Timis care au.

O copila de 13 ani a ajuns la spital in Timisoara dupa ce a inghitit mai multe pastile, din cauza ca s-a certat cu mama ei

O fata de 13 ani din Arad a ajuns la spital dupa ce a inghitit mai multe tablete de somnifere, in urma unei certe cu mama sa, care nu o lasase sa petreaca la un club, adolescenta fiind in prezent in stare buna, transmite Mediafax.

S-au deschis circulatiei mai multe drumuri din Tulcea

Circulatia rutiera a fost deschisa pentru vehiculele cu masa totala mai mica de 7,5 tone pe mai multe sectoare de drumuri nationale, anunta Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

VIDEO Spectacol la final de an, cele mai frumoase lovituri din 2014 in tenis - Magicienii au impresionat si anul acesta

Nadal, Federer, Djokovic, Dimitrov, Berdych, Murray sau Kyrgios sunt doar cativa din jucatorii care au reusit lovituri senzationale in 2014. Tenisul de camp masculin s-a ridicat la nivelul asteptarilor in acest an, magicienii oferind momente unice. A fost anul in care sportul alb a castigat multi simpatizanti.

VIDEO Spectacol la final de an, cele mai frumoase lovituri din 2014 in tenisul masculin - Magicienii au impresionat si anul acesta

Nadal, Federer, Djokovic, Dimitrov, Berdych, Murray sau Kyrgios sunt doar cativa din jucatorii care au reusit lovituri senzationale in 2014. Tenisul de camp masculin s-a ridicat la nivelul asteptarilor in acest an, magicienii oferind momente unice. A fost anul in care sportul alb a castigat multi simpatizanti.

Suedia: Peste 1.000 de persoane au manifestat in mai multe orase impotriva islamofobiei

Peste 1. 000 de persoane au protestat vineri in mai multe orase din Suedia contra islamofobiei, pe fondul atacurilor impotriva unor moschei din tara si al tensiunilor politice provocate de ascensiunea formatiunilor.

Piromanul din Satulung a lovit din nou in noaptea de Anul Nou. Biciclist accidentat grav la Ulmeni

Pompierii maramureseni nu s-au putut odihni nici macar in noaptea de Anul Nou. Atat finalul de an 2014, cat si inceputul de an 2015 au adus mai multe incendii in Maramures. Cu cateva ore inainte de incheierea anului 2014 in judet au fost anuntate doua incendii, la Borsa si Satulung.

ANALIZA 2015, anul marii renegocieri a redeventelor la petrol si gaze naturale. Guvernul a facut deja mai multe concesii companiilor din sector

Anul in care abia am intrat se prefigureaza a fi unul de foc in domeniul petrolier si al gazelor naturale, in conditiile in care Guvernul a amanat introducerea unui nou sistem de taxare, desi premierul Victor Ponta a promis de mai multe ori in ultimii doi ani majorarea nivelului redeventelor la nivel european.

Domeniile care au oferit cele mai multe locuri de munca in 2014

Ti-ai propus sa-ti gasesti un job anul viitor? Urmareste aceste domenii pentru au avut cele mai multe locuri de munca disponibile in 2014 si vor fi la fel de active si in anul care vine.

The Telegraph: 2014, unul dintre cei mai buni ani din istorie

Anul 2014 se poate numi anul Ebola si anul Statului Islamic, dar de fapt, in mod obiectiv, a fost probabil cel mai bun an din istorie. In cazul razboaielor, spre exemplu, vietile noastre sunt acum mult mai linistite decat in orice moment cunoscut pentru specia umana, scrie The Telegraph.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )