Libnet.ro
UNICEF

18:30

Batranul librar din Centrul Vechi: Le dau doar pe cele care mi-au placut. E cea mai mare bucurie a mea ca oamenii sa cunoasca

Adevărul Adevărul,
Batranul librar din Centrul Vechi: Le dau doar pe cele care mi-au placut. E cea mai mare bucurie a mea ca oamenii sa cunoasca

Centrul Vechi al Bucurestiului este locul in care un batran cu parul alb, imbracat elegant, poate fi vazut avand mereu cateva carti in mana. Atitudinea lui este impresionanta. continuă pe Adevărul

Prima reactie a politiei in cazul bataii din Centrul Vechi

Doua grupuri de tineri s-au incaierat in aceasta dimineata in Centrul Vechi. Doi baieti au ramas inconstienti pe asfalt. Politia Capitalei a avut o prima reactie in acest caz, prin vocea.

Fantanile din centrul Capitalei vor fi reabilitate

Cele 17 fantani din centrul Capitalei, printre care si fantana Unirea, vor fi reabilitate, Apa Nova urmand sa investeasca 7 milioane de euro in lucrari care vor fi desfasurate pana in luna septembrie a acestui an, anunta Primaria Capitalei. in aceasta perioada, alimentarea cu apa va fi intrerupta si exista posibilitatea ca traficul sa fie restrictionat temporar pe prima banda.

Bataie in Centrul Vechi din Capitala. Politia s-a autosesizat (VIDEO)

Scene socante sambata dimineata in Centrul Vechi al Capitalei. Doua grupuri de tineri s-au luat la bataie in plina strada, la finalul unei seri de petrecere. Doi dintre scandalagii au fost grav raniti si.

Politia Capitalei s-a autosesizat dupa ce in spatiul public au aparut imagini cu o bataie in Centrul Vechi

Politia Capitalei s-a autosesizat dupa ce in spatiul public au aparut imagini cu o bataie in Centrul Vechi in urma careia doi barbati au ramas intinsi pe pavaj, aparent inconstienti.

7 milioane de euro, pentru reabilitarea fantanilor din centrul Capitalei

Apa Nova investeste 7 milioane de euro in realibitarea a 17 fantani din centrul Capitalei, printre care si fantana Unirea. Lucrarile se vor desfasura pana in luna septembrie a acestui an, existand posibilitatea ca traficul sa fie restrictionat temporar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )