Libnet.ro
UNICEF

18:30

Bauelemente pariaza 5 milioane de euro pe agricultura si deschide o fabrica de structuri din beton destinate viticulturii si pomiculturii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bauelemente pariaza 5 milioane de euro pe agricultura si deschide o fabrica de structuri din beton destinate viticulturii si pomiculturii

Bauelemente, unul dintre cei mai mari producatori de structuri din beton la nivel local, parte a grupului de firme Baupartners, administrat de catre antreprenorii Calin Bailuc si neamtul Michael Dietrich, a finalizat de curand o investitie de 3,5. continuă pe Wall-Street Ro

Investitii de 5 milioane de euro in singura fabrica de prefabricate din beton (spalieri) pentru agricultura

Bauelemente a finalizat o investitie de 3,5 milioane de euro intr-o fabrica langa Ploiesti, in Aricestii Rahtivani. Aici se produc stalpi din beton precomprimat spalieri) pentru agricultura, mai precis pomicultura si viticultura. Compania, membra grupului Baupertner, este singurul producator din Romania pentru acest tip de produs si cel mai mare din Sud-Estul Europei. Pana in prezent, investitia Bauelemente in fabrica dedicata prefabricatelor de beton pentru agricultura insumeaza 5 milioane de euro, dintr-un total de peste 10 milioane euro investiti in productia de prefabricate din beton. Banii pentru aceste investitii vin din fonduri proprii si au creat 175 de locuri de munca, dintre care 17 sunt in noua facilitate de productie. Stalpii din beton precomprimat spalierii) pentru agricultura sunt folositi ca elemente de sustinere in pomicultura intensiva si superintensiva, in viticultura, dar si pentru imprejmuiri.

BNR a majorat rezervele valutare in luna aprilie cu aproape 200 milioane euro

Banca Nationala a incheiat luna aprilie cu rezerve valutare de 31,47 miliarde euro, in crestere cu aproape 200 milioane euro fata de nivelul de 31,28 miliarde euro de la sfarsitul lunii martie, a anuntat ieri BNR.

Romania a platit corectii financiare aplicate in cadrul POSDRU de 420 milioane euro

Tara noastra a fost nevoita sa plateasca peste 420 milioane euro reprezentand corectii financiare aplicate din cauza neregulilor in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU), potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Fondurilor Europene MFE).

Romania pierde peste 420 milioane euro - corectii financiare din cauza neregulilor din POSDRU

Romania a fost nevoita sa plateasca la Comisia Europeana peste 420 milioane euro reprezentand corectii financiare aplicate in urma unor nereguli in absorbtia fondurilor europene prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, a declarat, joi, noul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, potrivit unui comunicat de presa emis de minister.

BCR incheie primul trimestru cu un profit net de 70 milioane euro, in scadere cu 8% fata de anul trecut

Banca Comerciala Romana BCR), cea mai mare banca din piata romaneasca dupa active, a raportat pe primul trimestru al anului un profit net de 315,1 milioane lei 70,2 milioane euro), in scadere cu circa 8% fata de rezultatul din perioada similara a.

Romanii care au fost turisti de Paste si 1 Mai au cheltuit peste 10 milioane euro

Aproximativ 116. 000 turisti romani au fost plecati in minivacanta de Pasti si 1 Mai, petrecandu-si sejurul fie in tara, fie peste hotare. Ei au cheltuit peste 10 milioane euro, mai putin cu aproape 40% fata de anul trecut.

Mercedes a ales Polonia pentru o fabrica de motoare unde va investi 500 milioane euro

Daimler a anuntat ca va investi jumatate de miliard de euro pentru a construi o fabrica de motoare in Polonia, urmand a fi a doua astfel de fabrica din afara Germaniei. Anuntul risipeste sperantele celor care credeau ca este posibil ca Romania sa fie aleasa. Productia va incepe in 2019 cand vor fi cateva sute de angajati.

O noua investitie pierduta de Romania: Mercedes va investi 500 de milioane de euro intr-o noua fabrica de motoare in Polonia

Grupul industrial german Daimler, proprietarul constructorului auto Mercedes, va investi aproximativ 500 de milioane de euro in construictia unei noi fabrici de motoare in Polonia, pentru extinderea activitatilor de productie in afara Germaniei, scrie Reuters. Anterior, Romania fusese pe lista scurta a constructorului german pentru realizarea unei noi uzine.

Daimler investeste 500 milioane euro in Polonia

Constructorul auto german Daimler AG va investi aproximativ 500 de milioane de euro 574,5 milioane de dolari) intr-o noua fabrica de motoare din Polonia, urmarind astfel sa-si extinda capacitatea de productie in afara tarii de origine.

Crosspoint Real Estate a intermediat tranzactii rezidentiale off-plan de 3,5 milioane euro

Compania de consultanta imobiliara Crosspoint Real Estate a intermediat in primul trimestru al anului tranzactii in valoare cumulata de peste 3,5 milioane de euro, in cadrul unor proiecte imobiliare rezidentiale aflate in etape de constructie, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )