Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mercedes a ales Polonia pentru o fabrica de motoare unde va investi 500 milioane euro

Hotnews Hotnews,
 Mercedes a ales Polonia pentru o fabrica de motoare unde va investi 500 milioane euro

Daimler a anuntat ca va investi jumatate de miliard de euro pentru a construi o fabrica de motoare in Polonia, urmand a fi a doua astfel de fabrica din afara Germaniei. Anuntul risipeste sperantele celor care credeau ca este posibil ca Romania sa fie aleasa. Productia va incepe in 2019 cand vor fi cateva sute de angajati. continuă pe Hotnews

O noua investitie pierduta de Romania: Mercedes va investi 500 de milioane de euro intr-o noua fabrica de motoare in Polonia

Grupul industrial german Daimler, proprietarul constructorului auto Mercedes, va investi aproximativ 500 de milioane de euro in construictia unei noi fabrici de motoare in Polonia, pentru extinderea activitatilor de productie in afara Germaniei, scrie Reuters. Anterior, Romania fusese pe lista scurta a constructorului german pentru realizarea unei noi uzine.

Producatorul auto Daimler a ales Polonia, in loc de Romania, pentru o investitie de 500 de milioane de euro

Producatorul auto Daimler va investi aproximativ 500 milioane de euro pentru deschiderea unei noi fabrici de motoare in Polonia.

Suporterii echipei nationale a Romaniei au ales sloganul pentru EURO 2016

Federatia Romana de Fotbal a anuntat luni ca sloganul oficial al echipei nationale la EURO 2016 din Franta este O echipa, trei culori si milioane de inimi care bat pentru Romania! .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )