Libnet.ro
UNICEF

12:30

Bayern Munchen a castigat la Sevilla cu 2-1, in sferturile Ligii Campionilor

Antena3 Antena3,
Bayern Munchen a castigat la Sevilla cu 2-1, in sferturile Ligii Campionilor

Bayern Munchen a invins-o pe Sevilla FC cu scorul de 2-1, marti seara, pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la fotbal. Andaluzii au deschis scorul. continuă pe Antena3

SEVILLA - BAYERN MUNCHEN LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR

SEVILLA - BAYERN MUNCHEN LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR Duelul dintre FC Sevilla si Bayern Munchen este o premiera in cupele europene, dar nu singura din aceasta faza a Ligii.

VIDEO Bayern Munchen a castigat la scor cu Borussia Dortmund: 6-0

Bayern Munchen a trecut cu 6-0 de Borussia Dortmund si e aproape campioana in Germania. Bavarezii au 17 puncte in fata lui Schalke.

SEVILLA - BAYERN MUNCHEN LIVE VIDEO in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Look si TELEKOM

SEVILLA - BAYERN MUNCHEN LIVE VIDEO in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Look si TELEKOM. FC SEVILLAsi BAYERN MUNCHEN se infrunta in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, de la.

Derby in Germania: Bayern Munchen - Borussia Dortmund. in ce conditii pot castiga bavarezii titlul de acum

Bayern Munchen si Borussia Dortmund joaca in aceasta seara de la ora 19. 30 in derbyul Bundesligii. Gazdele ar putea celebra al 27-lea titlu.

VIDEO Liga Campionilor, sferturi: Real Madrid o surclaseaza pe Juventus, la Torino, cu 3-0. Ronaldo, doua goluri, unul din foarfeca/ Bayern Munchen castiga la Sevilla, cu 2-1

Echipa Real Madrid a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 3-0 1-0), pe Juventus Torino, in mansa I a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, potrivit news. ro. Golurile au fost marcate de Ronaldo, in minutele 4 si 64, ultimul spectaculos, din foarfeca vezi video), si de Marcelo, in minutul 72. Si Bayern Munchen a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 2-1 1-1), pe FC Sevilla si a luat o optiune majora pentru calificare.

Bayern castiga la Sevilla si e favorita la calificarea in semifinale

Bayern Munchen a revenit de la 0-1 in deplasare cu Sevilla, pentru a se impune in final, cu 2-1, un rezultat care plaseaza formatia bavareza in pole position pentru calificarea in careul de asi al Champions League.

CSM BUCURESTI - METZ LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR

CSM BUCURESTI - METZ LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR CSM Bucuresti va juca in sferturile Ligii Campionilor impotriva campioanei Frantei, Metz, o echipa cu 6 campioane mondiale in lot.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2118 seconds )