Libnet.ro
UNICEF

23:00

Bayern Munchen s-a calificat in finala Campionatului Mondial al Cluburilor

Antena3 Antena3,
Bayern Munchen s-a calificat in finala Campionatului Mondial al Cluburilor

Bayern Munchen s-a calificat in finala Campionatului Mondial al Cluburilor, dupa victoria de marti, scor 3 - 0, contra chinezilor de la Guangzhou Evergrande. Nemtii au marcat prin Ribery, Mandzukic si Gotze, la. continuă pe Antena3

VIDEO Bayern Munchen, prima finalista la Campionatul Mondial al cluburilor. Bavarezii au invinsGuangzhou Evergrande in sapte minute

Marti s-a disputat prima semifinala din Campionatul Mondial al cluburilor, iar Bayern Munchen a invinsGuangzhou Evergrande, cu scorul de 3-0. Cea de-a doua semifinala se va juca miercuri, lupta dandu-se intre Raja Casablanca si Atletico Mineiro.

Bayern Munchen - Arsenal Londra, cap de afis in optimile Ligii Campionilor

Luni a avut loc la Nyon tragerea la sorti a optimilor de finala ale LigiiCampionilor. Capul de afis al etapei este tinut de meciul dintre detinatoarea trofeului, Bayern Munchen, si Arsenal Londra, in timp.

Rezultate din optimile Campionatului Mondial de handbal feminin

Duminica seara s-au disputat primele patru jocuri din faza optimilor de finala ale Campionatului Mondial de handbal feminin din Serbia. Din pacate echipa Romaniei a ratat calificarea in sferturi dupa ce a condus 51 de minute in meciul cu Polonia. Noua minute fara gol au fost de ajuns pentru ca totul sa se naruie pentru echipa lui Gheorghe Tadici, polonezele impunandu-se cu 31-29.

Romania intalneste astazi Polonia in optimile Campionatului Mondial de Handbal

Romania a ajuns in optimile Campionatului Mondial de Handbal feminin din Serbia dupa patru victorii si o infrangere in grupe, terminand pe locul al doilea in grup sa. In optimi, Romania intalneste Polonia, locul 3 din Grupa C, live text pe onlinesport. ro de la ora 21:15.

MINUT cu MINUT Romania - Polonia in optimile Campionatului Mondial de handbal feminin

Romania a fost eliminata, duminica seara, de la Campionatul Mondial de Handbal feminin, pierzand cu Polnia 31-29 dupa ce a condus majoritatea meciului. Romania a avut o perioada de sapte minute fara gol care a intors soarta partidei. Iata meciul asa cum a fost minut cu minut, live text, pe site.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )