Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO Bayern Munchen, prima finalista la Campionatul Mondial al cluburilor. Bavarezii au invinsGuangzhou Evergrande in sapte minute

Adevărul Adevărul,
VIDEO Bayern Munchen, prima finalista la Campionatul Mondial al cluburilor. Bavarezii au invinsGuangzhou Evergrande in sapte minute

Marti s-a disputat prima semifinala din Campionatul Mondial al cluburilor, iar Bayern Munchen a invinsGuangzhou Evergrande, cu scorul de 3-0. Cea de-a doua semifinala se va juca miercuri, lupta dandu-se intre Raja Casablanca si Atletico Mineiro. continuă pe Adevărul

Bayern Munchen s-a calificat in finala Campionatului Mondial al Cluburilor

Bayern Munchen s-a calificat in finala Campionatului Mondial al Cluburilor, dupa victoria de marti, scor 3 - 0, contra chinezilor de la Guangzhou Evergrande. Nemtii au marcat prin Ribery, Mandzukic si Gotze, la.

Bayern Munchen - Arsenal Londra, cap de afis in optimile Ligii Campionilor

Luni a avut loc la Nyon tragerea la sorti a optimilor de finala ale LigiiCampionilor. Capul de afis al etapei este tinut de meciul dintre detinatoarea trofeului, Bayern Munchen, si Arsenal Londra, in timp.

Programul sferturilor la Campionatul Mondial de handbal feminin

Luni seara s-au disputat ultimele patru meciuri din faza optimilor de finala la Campionatul Mondial de handbal feminin, iar in urma acestora a fost creionat tabloul sferturilor de finala.

RUSINE Romania eliminata in optimi de Polonia la Campionatul Mondial de handbal feminin

Romania a fost eliminata neasteptat si dezamagitor de la Campionatul Mondial de Handbal. Echipa Romaniei a condus cu patru goluri la pauza meciului cu Polonia 17-13) si a avut chiar cinci goluri in avantaj in partea secunda. A urmat insa o perioada de noua minute fara niciun gol marcat si polonezele au intors soarte meciului castigand in final cu 31-29. Polonezele au revenit dupa ce Romania nu a mai marcat timp de sapte minute.

Programul optimilor de finala la Campionatul Mondial de handbal feminin

Vedeti cum arata programul meciurilor din faza optimilor de finala la Campionatul Mondial de handbal feminin din Serbia. Printre cele 16 echipe se numara si Romania, tricolorele urmand a intalni, duminica seara de la 21:15 live text pe onlinesport. ro, echipa Poloniei. In cazul in care va trece de Polonia, lucru asteptat de toata lumea, Romania va juca in sferturi cu invingatoarea dintre Franta si Japonia.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )