Libnet.ro
UNICEF

14:30

BCE: Legea darii in plata risca sa loveasca in economie si poate induce hazard moral

Antena3 Antena3,
BCE: Legea darii in plata risca sa loveasca in economie si poate induce hazard moral

BCE: Legea darii in plata risca sa loveasca in economie si poate induce hazard moral. continuă pe Antena3

Legea darii in plata a fost intoarsa la Parlament, pentru reexaminare, de catre presedintele Klaus Iohannis. Ce motive invoca seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, Parlamentului, cererea de reexaminare asupra legii privind stingerea creditelor prin darea in plata a imobilelor ipotecate, anunta Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis cere Parlamentului sa reexamineze Legea darii in plata

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea darii in plata, informeaza Administratia Prezidentiala. Pe scurt, legea darii in plata ofera posibilitatea unei persoane care s-a imprumutat la banca sa cedeze bancii imobilul care fusese ipotecat. Astfel, debitorul scapa de datorie, chiar daca banca nu mai reuseste sa-si recupreze banii imprumutati prin vanzarea imobilului in cauza. Klaus Iohannis: Legea este binevenita, dar forma adoptat de Parlament risca sa creeze noi dificultati celor cu credite imobiliare. Cateva dintre probleme: Terminologia neclara, necorelarea cu legislatia in vigoare si crearea unor situatii de inechitate intre beneficiarii legii .

Klaus Iohannis trimite Legea darii in plata inapoi in Parlament (surse)

Klaus Iohannis trimite spre reexaminare legea darii in plata, sustin surse din Administratia Prezidentiala, anunta Alessandra Stoicescu, la 100 de minute.

Legea darii in plata, intoarsa de presedintele Iohannis in Parlament

Legea darii in plata, a fost trimisa, vineri, in Parlament, de presedintele Klaus Iohannis, anunta Administratia Prezidentiala.

BNR avertizeaza: Legea darii in plata anuleaza garantia statului in cazul Prima Casa

Programul Prima Casa nu va mai exista in practica daca Lege darii in plata apare in forma actuala, avand in vedere ca, potrivit Legii, garantia statului, odata cu celelalte garantii, este stinsa de .

Presedintele Klaus Iohannis retrimite in Parlament legea darii in plata

Presedintele Klaus Iohannis a cerut vineri Parlamentului reexaminarea legii privind darea in plata a unor bunuri imobile in vederea stingerii obligatiilor asumate prin credite. Stire in curs de actaulizare.

Klaus Iohannis a trimis Legea darii in plata spre reexaminare Parlamentului

Klaus Iohannis a transmis, vineri, Parlamentului, cererea de reexaminare asupra legii privind stingerea creditelor prin darea in plata a imobilelor ipotecate, anunta Administratia Prezidentiala.

Alin Iacob, AURSF: in fruntea listei datornicilor din BNR este viceguvernatorul Olteanu

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa retrimita, astazi, in Parlament, Legea darii in plata, pentru reexaminare, dupa cum ne-au spus surse din cadrul Administratiei Prezidentiale.

Nu pornesc de la premiza ca este perfecta; astept pozitia presedintelui Iohannis

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seara, cu privire la legea darii in plata ca este o nevoie sociala care trebuia reglementata si ca principiul care a stat la baza acesteia este unul sanatos, adaugand ca asteapta sa vada pozitia presedintelui Klaus Iohannis.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )