Libnet.ro
UNICEF

14:00

Presedintele Klaus Iohannis cere Parlamentului sa reexamineze Legea darii in plata

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Klaus Iohannis cere Parlamentului sa reexamineze Legea darii in plata

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea darii in plata, informeaza Administratia Prezidentiala. Pe scurt, legea darii in plata ofera posibilitatea unei persoane care s-a imprumutat la banca sa cedeze bancii imobilul care fusese ipotecat. Astfel, debitorul scapa de datorie, chiar daca banca nu mai reuseste sa-si recupreze banii imprumutati prin vanzarea imobilului in cauza. Klaus Iohannis: Legea este binevenita, dar forma adoptat de Parlament risca sa creeze noi dificultati celor cu credite imobiliare. Cateva dintre probleme: Terminologia neclara, necorelarea cu legislatia in vigoare si crearea unor situatii de inechitate intre beneficiarii legii . continuă pe Hotnews

Legea darii in plata a fost intoarsa la Parlament, pentru reexaminare, de catre presedintele Klaus Iohannis. Ce motive invoca seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, Parlamentului, cererea de reexaminare asupra legii privind stingerea creditelor prin darea in plata a imobilelor ipotecate, anunta Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis retrimite in Parlament legea darii in plata

Presedintele Klaus Iohannis a cerut vineri Parlamentului reexaminarea legii privind darea in plata a unor bunuri imobile in vederea stingerii obligatiilor asumate prin credite. Stire in curs de actaulizare.

Klaus Iohannis trimite Legea darii in plata inapoi in Parlament (surse)

Klaus Iohannis trimite spre reexaminare legea darii in plata, sustin surse din Administratia Prezidentiala, anunta Alessandra Stoicescu, la 100 de minute.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat bugetul pe 2016

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale pentru 2016, informeaza Administratia PrezidentialaStire in curs de.

Legea darii in plata, intoarsa de presedintele Iohannis in Parlament

Legea darii in plata, a fost trimisa, vineri, in Parlament, de presedintele Klaus Iohannis, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, discurs in plenul Parlamentului: Coruptia ucide! Este timpul schimbarii!

Presedintele Klaus Iohannis sustine un discurs in fata camerelor reunite ale Parlamentului.

Klaus Iohannis se adreseaza miercuri Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis se va adresa Parlamentului, miercuri, cu cinci zile inaintea implinirii unui an de la preluarea mandatului de sef al statului, in 21 decembrie, siurse politice afirmand ca acesta va.

SURSE Klaus Iohannis va promulga pensiile speciale ale parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis va promulga legea prin care parlamentarii si-au acordat pensii speciale, potrivit unor surse oficiale din Admnistratia Prezidentiala. Singura cale de atac a presedintelui ramanea sesizarea Curtii Constitutionale CCR), insa Iohannis considera ca nu are temei pentru a merge cu legea in fata judecatorilor constitutionalisti.

Klaus Iohannis dupa un an. Scurta evaluare

Presedintele Klaus Iohannis a marcat un an de la castigarea alegerilor cu un discurs in Parlament aplaudat in picioare de aproape toti cei prezenti. Este si acesta un mic indiciu de evaluare, dar semnificatia evenimentului trebuie citita pe dos. Ca un Parlament atat de retrograd si corupt se bucura sincer ca noul presedinte nu l-a mai certat, desi avea destule motive, echivaleaza evident cu o nota proasta. Ce-i confera utilitate unui sef de stat? In primul rand, capacitatea de a-si exercita atributiile constitutionale, de a veghea, intre altele, la buna functionare a institutiilor statului si de a interveni cand este cazul. Desi dispune de putine parghii, se poate baza totusi pe o arma eficienta: cuvantul. Or, acesta n-a fost niciodata punctul forte al presedintelui Iohannis.

Klaus Iohannis: Cristian Busoi este un candidat bun pentru Primaria Capitalei

Presedintele Klaus Iohannis considera ca liberalul Cristian Busoi este un candidat bun pentru Primaria Capitalei, au declarat surse oficiale din Admnistratia Prezidentiala. Totodata, in opinia lui Iohannis, procesul de fuziune intre PDL si PNL a decurs neasteptat de greu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )