Libnet.ro
UNICEF

09:45

BCR a listat la BVB obligatiuni de 600 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BCR a listat la BVB obligatiuni de 600 milioane lei

Banca Comerciala Romana BCR) a listat ieri, la Bursa de Valori Bucuresti BVB), o emisiune de obligatiuni senior nepreferentiale in valoare de 600 de milioane de lei, care reprezinta o premiera atat in tara noastra, cat si in Europa Centrala si de Est. continuă pe Ziarul Bursa

BCR lanseaza o emisiune de obligatiuni de 600 de milioane de lei

Banca Comerciala Romana BCR) a anuntat lansarea primei emisiuni de obligatiuni senior nepreferentiale din Romania si din Europa Centrala si de Est, in valoare de 600 de milioane de lei, listate la Bursa de Valori Bucuresti.

BVB Fara emisiuni de obligatiuni, rulajul coboara la 41 milioane lei

Valoarea tranzactiilor realizate prin Piata Principala a bursei noastre s-a ridicat, ieri, la 40,81 milioane de lei, cu mult inferioara celei din sedinta anterioara, cand rulajul s-a ridicat la peste 512 milioane lei, din care 480 milioane lei au fost date de inregistrarea in sistemul de tranzactionare a obligatiunilor Raiffeisen Bank.

Obligatiunile emise de BCR au intrat la tranzactionare la BVB

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a anuntat ca obligatiunile senior nepreferentiale emise de Banca Comerciala Romana, in valoare de 600 milioane lei, au intrat la tranzactionare pe piata reglementata administrata de BVB, potrivit News. ro.

IN VALOARE DE 4,5 MILIOANE LEI Good People si-a rascumparat anticipat intreaga emisiune de obligatiuni listate

Good People, producatorul brandului FruFru, a rascumparat anticipat si integral emisiunea de obligatiuni cu scadenta in 2021 FRU21), optiune prevazuta in Memorandumul de listare, reiese dintr-un comunicat al emitentului remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Pierderilein Moldova cauzate de schimbarile climaterice, estimate la circa 600 milioane de dolari anual

Cea mai mare provocare pentru sectorul agricol este neadaptarea la fenomenele de schimbari climatice, cum ar fi secetele, ingheturile, ploile torentiale, grindina, vantul puternic, care devin o normalitate. in Republica Moldova, pierderile cauzate de schimbarile climaterice sunt estimate la circa 600 de milioane de dolari anual, transmite IPN.

Cadou de Craciun pentru primarii. Guvernul aloca 475 milioane lei din Fondul de Rezerva

Guvernul a aprobat alocarea sumei de 475 de milioane de lei pentru cheltuieli urgente necesare functionarii primariilor din 1. 680 de localitati, a declarat seful Cancelariei premierului, Ionel Danca.

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de afaceri aloca aproape 10 milioane de lei pentru dotarea spitalelor cu aparatura moderna

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a aprobat, vineri, in Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor Hidroelectrica, hotararea de a aloca fonduri in valoare de peste 9,6 milioane lei pentru dotarea cu aparatura moderna a doua spitale, care deservesc mii de romani.

Propunerea Gabrielei Firea de taiere a 50 milioane lei alocati la inceputul anului pentru biserici, aprobata miercuri

Consiliul General a aprobat miercuri propunerea primarului Gabriela Firea de taiere a circa 50 de milioane de lei propusi pentru biserici la inceputul anului, printre care 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

Primaria Capitalei estimeaza ca va plati 84 milioane lei pentru reabilitarea blocului Rosenthal de pe Calea Victoriei

Primaria Capitalei estimeaza ca va plati 84 milioane lei pentru reabilitarea blocului Rosenthal de pe Calea Victoriei, potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobati miercuri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Dupa finalizarea lucrarilor, cladirea va adaposti un centru de informarespatiu expozitional la parter, spatii pentru birouri la etajele 1-6, sala de conferinte si bufet la etajele 7 si 8. Lucrarile au inceput deja in aceasta vara. Imobilul a fost lasat in paragina peste 20 de ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )