Libnet.ro
UNICEF

20:00

BCR a obtinut o suplimentare a plafonului de garantare aferent programului Prima Casa de 88,6 milioane lei

Hotnews Hotnews,
 BCR a obtinut o suplimentare a plafonului de garantare aferent programului Prima Casa de 88,6 milioane lei

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut o suplimentare a plafonului de garantare aferent programului Prima Casa de 88,6 milioane lei, permitand bancii sa acorde un volum de credite de aproximativ 177 milioane lei, au transmis vineri reprezentantii bancii. Plafonul alocat Bancii Comerciale Romane va solutiona prioritar solicitarile existente aprobate atat din punct de vedere financiar cat si al garantiei. Solicitarile de garantie si dosarele in analiza care nu au aprobare finala, isi vor continua fluxul de procesare pana la epuizarea totala a plafonului existent. continuă pe Hotnews

Anuntul facut de cea mai mare banca din Romania. Ce se intampla cu programul Prima Casa

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut o suplimentare a plafonului de garantare aferent programului Prima Casa de 88,6 milioane lei, ceea ce va permite bancii sa acorde un volum de credite de.

BCR obtine fonduri suplimentare de 88 milioane lei pentru programul Prima Casa

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut o suplimentare a plafonului de garantare aferent programului Prima Casa de 88,6 milioane lei, permitand bancii sa acorde un volum de credite de aproximativ 177 milioane lei.

BCR a obtinut o suplimentare de 88,6 milioane lei a plafonului de garantare pentru Prima Casa

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut o suplimentare de 88,6 milioane lei a plafonului de garantare aferent programului Prima Casa, permitand bancii sa acorde un volum de credite de aproximativ 177 milioane lei, se arata intr-un comunicat al institutiei trimis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )