Libnet.ro
UNICEF

12:15

Beatrice Mahler, despre relaxarea restrictiilor: Daca ne uitam la cifrele care sunt date publicitatii, suntem in termenii legali. Daca ma uit in spital, avem o reala problema. Numarul de cazuri severe din spital e foarte mare (VIDEO)

B1 B1,
Beatrice Mahler, despre relaxarea restrictiilor: Daca ne uitam la cifrele care sunt date publicitatii, suntem in termenii legali. Daca ma uit in spital, avem o reala problema. Numarul de cazuri severe din spital e foarte mare (VIDEO)

Medicul Beatrice Mahler, manager al Institutului de Pneumaftiziologie Marius Nasta, a vorbit duminica seara, pe B1 TV, despre relaxarile care urmeaza sa intre in vigoare incepand de luni, in Capitala. continuă pe B1

Specialistul Romaniei, anunt de ultima ora despre relaxarea restrictiilor. Cand vom reveni la o viata normala

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid-19, a vorbit in cursul zilei de joi despre momentul in care romanii isi vor putea relua iar viata dinaintea pandemiei. Specialistul a atras atentia, de asemenea, asupra comportamentului pe care cetatenii vaccinati trebuie sa il aiba pentru o perioada de timp. Romania are nevoie de o imunizare .

Traian Berbeceanu, despre relaxarea restrictiilor in Bucuresti: Institutia Prefectului nu poate sa aprecieze daca cifrele furnizate de INSP si DSP sunt corecte

Traian Berbeceanu, prefectul municipiului Bucuresti, a comentat, sambata, intr-o interventie pe B1 TV, subiectulridicarii restrictiilor in Capitala, in contextul in care noile tulpini COVID, mai9.

Prefectul Capitalei, despre relaxarea restrictiilor: Va intra in vigoare de sambata de la ora 00.00 daca rata de incidenta ramane sub 3 Scolile mai au timp sa se pregateasca pentru scenariul galben

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anuntat miercuri seara ca daca rata cazurilor de COVID-19 ramane sub 3 la mia de locuitori vor fi relaxate o parte dintre restrictii, cu intrare in vigoare de sambata de la ora 00. Carantina de noapte nu va fi ridicata. La fel, magazinele se vor inchide la ora 21.

Nicusor Dan, despre relaxarea restrictiilor in Capitala: Sa mai asteptam cateva zile, ca sa vedem ca aceasta situatie se stabilizeaza

Edilul Capitalei, Nicusor Dan, a facut declaratii despre o eventuala relaxare a restrictiilor dupa ce rata de infectare cu noul coronavirus a scazut sub 3 la mia de locuitori in municipiul Bucuresti. Acesta a sp.

Raed Arafat, despre relaxarea restrictiilor in Capitala: Daca se va observa ca incepe o crestere a incidentei in Bucuresti, masura poate sa fie automat inversata si sa fie inchis totul din nou (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat vineri, la finalul sedintei Comietetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta, ca decizia de relaxare a unor restrictii.

Medicul Beatrice Mahler, avertisment privind relaxarea masurilor in Capitala: Poate fi o falsa scadere a numarului de cazuri in acest moment numarul de teste care se fac este destul de scazut (VIDEO)

Medicul Beatrice Mahler considera ca decizia autoritatilor privind o eventuala relaxare a restrictiilor in Capitala, in contextul in care au fost descoperite alte noi cazuri de infectie cu noua tulpina de.

Beatrice Mahler: Foarte putine persoane se mai testeaza, chiar daca au simptome. Fara anchete epidemiologice, riscam un nou val

Directorul Institutului Marius Nasta din Bucuresti, Beatrice Mahler, a tras un semnal de alarma privind persoanele infectate cu noul virus, dar care nu se prezinta la medici, iar motivul principal este stigma. Mahler afirma ca, in lipsa unor anchete epidemiologice, s-ar putea ajunge la un nou val de imbolnaviri.

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta discuta astazi despre ridicarea restrictiilor in Bucuresti

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta se intruneste vineri la ora 13:00 pentru a discuta despre ridicarea restrictiilor in Bucuresti, dupa ce Capitala a iesit miercuri din scenariul rosu, scrie G4Media. ro.

Beatrice Mahler: Romanii nu mai vin sa se testeze cand suspecteaza ca au COVID. Ne asteptam la o explozie de cazuri

Tot mai multi romani aleg sa pastreze tacere daca suspecteaza ca s-au infectat cu COVID-19. Tendinta ii ingrijoreaza pe medici, care spun ca ar putea cauza un nou val de imbolnaviri scapate de sub.

Relaxarea restrictiilor in Bucuresti: Teatrele, cinematografele, restaurantele, cafenelele si salile de jocuri se redeschid de luni la 30% din capacitate

Teatrele, cinematografele, restaurantele, barurile, cafenelele si salile de jocuri de noroc din Bucuresti se vor redeschide la 30% din capacitate, incepand de luni, ora 0,00, urmare a unei decizii adoptate, vineri, de Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta. Relaxarea vine cu conditia mentinerii ratei de incidenta sub 31. 000 de locuitori. Capitala ramane pentru a cincea zi in zona galbena in ceea ce priveste rata de infectare cu noul coronavirus, cumulata la 14 zile, dupa ce duminica a inregistrat 2,37 cazuri la mia de locuitori.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2242 seconds )