Libnet.ro
UNICEF

13:30

Becali, sanctionat de Consiliul Concurentei cu 183.000 lei pentru ca nu a anuntat preluarea companiei Arcom

B1 B1,
Becali, sanctionat de Consiliul Concurentei cu 183.000 lei pentru ca nu a anuntat preluarea companiei Arcom

ConsiliulConcurentei i-a acordat o sanctiune de 183. 526 lei omului de afaceri Gigi Becali pentru ca nu a notificat preluarea companiei de constructiiArcom in 2008. Becali a cumparat 71,5% din actiune. continuă pe B1

Consiliul Concurentei analizeaza taxa pentru apa uzinata platita de Hidroelectrica

Consiliul Concurentei CC) va declansa o analiza asupra pretului apei achitat de Hidroelectrica SA catre apele Romane, dupa ce a primit o plangere din partea Fondului Proprietatea, a declarat Bogdan Chiritoiu, presedintele CC.

George Becali, amendat cu 183.000 de lei de Consiliul Concurentei. Omul de afaceri nu a notificat achizitia ARCOM

Consiliul Concurentei l-a sanctionat pe Gigi Becali cu o amenda de 183. 526 de lei pentru ca acesta nu a notificat institutia privind preluarea companiei ARCOM.

George Becali a luat o amenda de 183.000 de lei pe persoana fizica de la Consiliul Concurentei. Omul de afaceri nu a notificat achizitia ARCOM

Consiliul Concurentei l-a sanctionat pe Gigi Becali cu o amenda de 183. 526 de lei pentru ca acesta nu a notificat institutia privind preluarea companiei ARCOM.

Gigi Becali, probleme si cu Consiliul Concurentei.

Consiliul Concurentei a decis sa-l amendeze pe omul de afaceri Gheorghe Becali cu 183. 000 de lei pentru preluarea companiei ARCOM S. fara notificare. Becali este acuzat ca a achizitionat, prin tranzactii succesive, pachetul majoritar de actiuni al ARCOM S. , fara sa notifice acest lucru Consiliului Concurentei. Potrivit legii, trebuie notificate toate operatiile de concentrare economica ce depasesc pragurile legale. Omul de afaceri Gigi Becali, aflat in prezent la inchisoarea Poarta .

Gigi Becali, amendat de Consiliul Concurentei cu 183.526 lei

Gigi Becali a fost amendat de Consiliul Concurentei cu 183. 526 lei pentru ca nu a notificat institutia in 2008, cand a achizitionat 71,53% din compania Arcom.

Gigi Becali, amendat cu peste 180.000 lei de Consiliul Concurentei, pentru preluarea ARCOM

Consiliul Concurentei l-a sanctionat pe George Becali cu o amenda de 183. 526 lei, pentru faptul ca acesta nu a anuntat autoritatile de o posibila concentrare economica la preluarea ARCOM SA Bucuresti.

Consiliul Concurentei a amendat cu 16,8 milioane de lei companiile Loteria Romana, Intralot, Intracom si Lotrom din cauza unui contract neconcurential/Un contract similar a fost semnat in noiembrie si cu grupul austriac Novomatic

Consiliul Concurentei a sanctionat companiile Loteria Romana SA, Intralot SA Integrated Lottery Systems and Services, Intracom SA Holdings si Lotrom SA cu amenzi in valoare totala de 16,85 milioane lei aproximativ 3,76 milioane euro), se arata intr-un comunicat al consiliului. Cele patru companii au realizat o intelegere privind implementarea programului video -loterie in Romania, prin stabilirea unei obligatii de neconcurenta in cadrul Contractului de credit furnizor. Obligatia de neconcurenta prevedea ca pe perioada derularii contractului, 2003-2013, Loteria Romana nu avea voie sa desfasoare un alt program de video-loterie sau unul similar in cooperare cu alte companii. HotNews. ro a aratat in mai multe randuri ca Loteria Romana a recidivat si a incheiat in noiembrie 2013 un alt contract neconcurential, insa de data aceasta cu grupul austriac Novomatic, si nu pe 10 ani ca cel anterior, ci pe 15 ani.

Loteria Romana, amendata cu 2 milioane de euro de Consiliul Concurentei.

Consiliul Concurentei a sanctionat companiile Loteria Romana SA, Intralot SA Integrated Lottery Systems and Services, Intracom SA Holdings si Lotrom SA cu amenzi in valoare totala de 16,85 milioane lei aproximativ 3,76 milioane euro), se arata intr-un comunicat al Autoritatii de Concurenta. Autoritatea de concurenta a constatat ca cele patru companii au realizat o intelegere privind implementarea programului video -loterie in Romania, prin stabilirea unei obligatii de neconcurenta in cadrul .

Ghinionul de la Loteria Romania: a fost amendata cu 9 mil. lei pentru intelegeri cu alte companii

Loteria Romana SA, Intralot SA Integrated Lottery Systems and Services, Intracom SA Holdings si Lotrom SA au fost sanctionate de Consiliul Concurentei cu amenzi in valoare totala de 16,85 milioane lei aproximativ 3,76 milioane euro).

CJ Dambovita combate riscurile cu BROSURI. Cheltuie 1 milion de lei pentru comunicare in situatii de urgenta

Consiliul Judetean Dambovita vrea sa cheltuiasca 1 milion de lei pentru comunicare in situatii de urgenta. Consiliul Judetean face licitatie pentru analiza, studii si tiparirea a 3. 000 de brosuri pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )