Libnet.ro
UNICEF

16:00

Loteria Romana, amendata cu 2 milioane de euro de Consiliul Concurentei.

România Liberă România Liberă,
Loteria Romana, amendata cu 2 milioane de euro de Consiliul Concurentei.

Consiliul Concurentei a sanctionat companiile Loteria Romana SA, Intralot SA Integrated Lottery Systems and Services, Intracom SA Holdings si Lotrom SA cu amenzi in valoare totala de 16,85 milioane lei aproximativ 3,76 milioane euro), se arata intr-un comunicat al Autoritatii de Concurenta. Autoritatea de concurenta a constatat ca cele patru companii au realizat o intelegere privind implementarea programului video -loterie in Romania, prin stabilirea unei obligatii de neconcurenta in cadrul . continuă pe România Liberă

Consiliul Concurentei a amendat cu 16,8 milioane de lei companiile Loteria Romana, Intralot, Intracom si Lotrom din cauza unui contract neconcurential/Un contract similar a fost semnat in noiembrie si cu grupul austriac Novomatic

Consiliul Concurentei a sanctionat companiile Loteria Romana SA, Intralot SA Integrated Lottery Systems and Services, Intracom SA Holdings si Lotrom SA cu amenzi in valoare totala de 16,85 milioane lei aproximativ 3,76 milioane euro), se arata intr-un comunicat al consiliului. Cele patru companii au realizat o intelegere privind implementarea programului video -loterie in Romania, prin stabilirea unei obligatii de neconcurenta in cadrul Contractului de credit furnizor. Obligatia de neconcurenta prevedea ca pe perioada derularii contractului, 2003-2013, Loteria Romana nu avea voie sa desfasoare un alt program de video-loterie sau unul similar in cooperare cu alte companii. HotNews. ro a aratat in mai multe randuri ca Loteria Romana a recidivat si a incheiat in noiembrie 2013 un alt contract neconcurential, insa de data aceasta cu grupul austriac Novomatic, si nu pe 10 ani ca cel anterior, ci pe 15 ani.

Lichiditate de circa 2,52 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 11,43 milioane lei circa 2,52 milioane euro).

Loteria - amendata pentru practici neconcurentiale cu grecii

Consiliul Concurentei a sanctionat companiile Loteria Romana, Intralot Integrated Lottery Systems and Services, Intracom Holdings si Lotrom cu amenzi in valoare totala de 16,85 milioane lei aproximativ 3,76 milioane euro), conform unui comunicat de presa.

Loteria - amendata pentru practici neconcurentiale cu grecii

Consiliul Concurentei a sanctionat companiile Loteria Romana, Intralot Integrated Lottery Systems and Services, Intracom Holdings si Lotrom cu amenzi in valoare totala de 16,85 milioane lei aproximativ 3,76 milioane euro), conform unui comunicat de presa.

Ministerul Agriculturii pune la bataie 15,9 milioane de euro pentru a stimula comasarea micilor producatori de lapte

Intrucat perioada de tranzitie pentru procesarea laptelui crud in unitatile de procesare din Romania s-a incheiat la 31 decembrie, Ministerul Agriculturii a initiat un proiect de Hotarare de Guvern vezi atasament) prin care pune la dispozitia fermierilor 70,87 milioane de lei circa 15,9 milioane euro) in vederea comasarii acestora. Datorita evolutiei pietei, preluarea zilnica a laptelui materie prima provenit de la ferme de dimensiuni reduse devine tot mai neatractiva datorita costurilor legate de colectare. Astfel, exista pericolul ca unitatile de procesare sa considere neviabila economic colectarea laptelui materie prima de la nivelul fiecarei astfel de ferme, fapt care ar pune in pericol existenta viitoare a acestora, se arata in Nota de Fundamentare care insoteste proiectul. Masura a fost solicitata de asociatiile crescatorilor de vaci, se mai arata in document.

Acorduri de 50 milioane euro pentru finantarea activitatii Alro Slatina

EximBank a incheiat cu producatorul de aluminiu Alro SA ALR) acorduri financiare de circa 50 milioane de euro pentru finantarea activitatii curente si emiterea de scrisori de garantie bancara si acreditive pentru contractele incheiate de companie, a anuntat ieri un comunicat al bancii.

BRD acorda IMM-urilor credite de 20 milioane euro cu dobanda subventionata

BRD Groupe Societe Generale va acorda IMM-urilor credite cu dobanda subventionata, in valoare de 20 milioane de euro, prin parteneriatul cu Fondul European de Investitii FEI) in cadrul initiativei JEREMIE, potrivit unui comunicat de presa.

Alro a semnat cu EximBank un acord de 50 milioane euro

EximBank a incheiat cu producatorul de aluminiu Alro SA acorduri financiare de circa 50 milioane de euro pentru finantarea activitatii curente si emiterea de scrisori de garantie bancara si acreditive pentru contractele incheiate de companie, a anuntat luni banca.

Bancile ramburseaza anticipat catre BCE 991 milioane euro

Bancile din zona euro vor rambursa, saptamana aceasta, 990,5 milioane de euro din imprumuturile contractate de la Banca Centrala Europeana BCE) prin programul de urgenta pe trei ani LTRO Longer Term Refinancing Operations), derulat in 2011 si 2012.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )