Libnet.ro
UNICEF

21:30

Begu calificata in sferturi la Istanbul

Online Sport Online Sport,
Begu calificata in sferturi la Istanbul

Irina Begu s-a calificat, miercuri, intre cele mai bune opt jucatoare la turneul WTA de la Istanbul, dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari. continuă pe Online Sport

Begu, victorie de senzatie la Istanbul: Irina parea ingropata, dar apoi a reusit un meci memorabil

Irina Begu 37 WTA) traverseaza cea mai buna forma a ei din 2018 si se vede ca nu degeaba a fost titularizata in Fed Cup de Florin Segarceanu, in locul Soranei Carstea.

WTA Istanbul: Irina Begu, n sferturile competitiei (6-4, 6-4 cu Christina McHale) - nca o revenire superba n primul set

Irina-Camelia Begu 37 WTA), cap de serie numarul sapte, continua aventura la turneul International de la Istanbul, dupa o noua victorie in doua seturi: scor 6-4, 6-4 cu Christina McHale 88 WTA). Romanca a reusit o noua revenire spectaculoasa in primul set, dupa ce jucatoarea in varsta de 25 de ani a condus cu 3-0 si 4-1. Al treilea succes in fata americancei i-a adus Irinei calificarea in sferturile competitiei din Turcia.

WTA Istanbul: Irina Begu, n turul doi (7-5, 6-0 cu Dalila Jakupovic) - Revenire spectaculoasa dupa ce a fost condusa cu 5-2 n primul set

Irina-Camelia Begu 37 WTA), cap de serie numarul sapte, a revenit, marti, de la 5-2 in primul set al meciului cu Dalila Jakupovic Slovenia, 130 WTA), jucatoare venita din calificari, impunandu-se cu 7-5, 6-0. Acest succes ii asigura Irinei prezenta in turul al doilea al turneului International de la Istanbul, acolo unde o va intalni pe americanca Christina McHale 88 WTA).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )