Libnet.ro
UNICEF

16:31

WTA Istanbul: Irina Begu, n sferturile competitiei (6-4, 6-4 cu Christina McHale) - nca o revenire superba n primul set

Hotnews Hotnews,
 WTA Istanbul: Irina Begu, n sferturile competitiei (6-4, 6-4 cu Christina McHale) - nca o revenire superba n primul set

Irina-Camelia Begu 37 WTA), cap de serie numarul sapte, continua aventura la turneul International de la Istanbul, dupa o noua victorie in doua seturi: scor 6-4, 6-4 cu Christina McHale 88 WTA). Romanca a reusit o noua revenire spectaculoasa in primul set, dupa ce jucatoarea in varsta de 25 de ani a condus cu 3-0 si 4-1. Al treilea succes in fata americancei i-a adus Irinei calificarea in sferturile competitiei din Turcia. continuă pe Hotnews

WTA Istanbul: Irina Begu, n turul doi (7-5, 6-0 cu Dalila Jakupovic) - Revenire spectaculoasa dupa ce a fost condusa cu 5-2 n primul set

Irina-Camelia Begu 37 WTA), cap de serie numarul sapte, a revenit, marti, de la 5-2 in primul set al meciului cu Dalila Jakupovic Slovenia, 130 WTA), jucatoare venita din calificari, impunandu-se cu 7-5, 6-0. Acest succes ii asigura Irinei prezenta in turul al doilea al turneului International de la Istanbul, acolo unde o va intalni pe americanca Christina McHale 88 WTA).

Begu, victorie de senzatie la Istanbul: Irina parea ingropata, dar apoi a reusit un meci memorabil

Irina Begu 37 WTA) traverseaza cea mai buna forma a ei din 2018 si se vede ca nu degeaba a fost titularizata in Fed Cup de Florin Segarceanu, in locul Soranei Carstea.

Declaratia prin care Irina Begu i-a inchis gura Soranei Cirstea, dupa primul meci de la Fed Cup

Irina Begu a facut un meci excelent in Fed Cup, contra Timeei Baczsinski, si a adus Romaniei al doilea punct in partida cu Elvetia.

Irina Begu s-a calificat in sferturile turneului de la Istanbul (WTA)

TenismenaIrina Begu, cap de serie numarul sapte, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Istanbul, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, dupa ce a dispus de Christina.

A influentat Halep alegerea lui Florin Segarceanu de a juca Irina Begu in locul Soranei Cirstea? Declaratia care confirma ca Simona face jocurile

Unul dintre momentele controversate ale meciului de Fed Cup, dintre Romania si Elvetia, a fost alegerea in echipa de start a Irinei Begu in detrimentul Soranei Cirstea.

WTA Istanbul: Sorana Cirstea, eliminata fara drept de apel desi a cstigat primul set cu 6-0

Dupa cum a inceput meciul Soranei Cirstea cu Yulia Putintseva, am fi putut crede ca va fi un galop de sanatate pentru jucatoarea noastra 6-0 pentru favorita numarul sase a intrecerii in primul set). in mod inexplicabil, jocul Soranei a luat-o pe o panta descendenta, iar caderea a fost una ireversibila. Cirstea a mai castigat doar un singur game 0-6 1-6), fiind astfel eliminata in runda inaugurala a turneului International de la Istanbul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )