Libnet.ro
UNICEF

16:15

Begu a pierdut si la dublu. Irina si partenera ei, Monica Niculescu, au ratat calificarea in finala de la Roma

Adevărul Adevărul,
Begu a pierdut si la dublu. Irina si partenera ei, Monica Niculescu, au ratat calificarea in finala de la Roma

Perechea alcatuita din Irina Begu si Monica Niculescu a fost eliminata, sambata, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Roma. continuă pe Adevărul

Irina Begu e de neoprit la Roma. Ea a ajuns si in semifinalele turneului de dublu, alaturi de Monica Niculescu

Perechea romaneasca alcatuita din Irina Begu si Monica Niculescu s-a calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Roma, dotat cu premii de 2. 000 de euro.

WTA Roma: Irina Begu, in semifinale si la dublu, alaturi de Monica Niculescu

Perechea formata din romancele Irina Begu si Monica Niculescu a castigat, vineri seara, meciul cu dublul Timea Babos/Yaroslava Shvedova Ungaria/Kazahstan), scor 7-6 4), 6-3, in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Roma, disputat pe zgura si dotat cu premii de 2. 000 euro, relateaza Mediafax.

Irina cea Mare. Begu si Monica Niculescu au reusit o calificare in sferturile de finala ale turneului de la Roma, la dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Irina Begu si Monica Niculescu, invinse la Roma

Irina Begu si Monica Niculescu au fost infrante, sambata seara,de favoritele Martina Hingis Elvetia) si Sania Mirza India), cu 6-3, 6-4, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roma WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )