Libnet.ro
UNICEF

17:15

Belgia impune carantina obligatorie pentru locuitorii din 24 de judete din Romania

Hotnews Hotnews,
 Belgia impune carantina obligatorie pentru locuitorii din 24 de judete din Romania

Locuitorii din 24 de judete din Romania sunt plasati, incepand de sambata, in Zona Rosie, de autoritatile belgiene. Carantina si testarea vor fi obligatorii pentru persoanele care provin din aceste judete si care vor sa calatoreasca in Belgia, transmite Ministerul Afacerilor Externe MAE) belgian. continuă pe Hotnews

Horoscop, vineri, 31 iulie 2020: se schimba norocul pentru nativii din zodiile Rac, Scorpion si Pesti

Pe fondul unei opozitii cu Jupiter retrograd din Capricorn, zodiile Berbec, Rac, Balanta si Capricorn ar putea primi vesti nu tocmai placute. in schimb, sub aspectul unui trigon armonios cu Neptun retrograd din Pesti, Racilor si celorlalte semne de Apa li se schimba norocul in bine. Horoscop, vineri, 31 iulie 2020 Berbec iti e greu .

Cel mai mare traseu pentru drumetii din Romania. Strabate 10 judete

Via Transilvanica, cel mai mare traseu de drumetii din tara, care strabate 10 judete din tara, este aproape de finalizare. Anul acesta au fost inaugurati 258 de kilometri, din 684 de kiolmetri cat va masura traseul de drumetii la final. Cel mai mare traseu pentru drumetii din Romania. Strabate 10 judete Traseul Via Transilvanica dedicat .

Belgia dispune carantina si test COVID-19, pentru calatorii veniti din mai multe judete ale Romaniei. in schimb, dinspre regat, deplasarile non-esentiale in zona rosie nu sunt autorizate

Autoritatile belgiene au inscris in zona rosie mai multe judete din Romania, astfel ca persoanele care vin in regat din aceste regiuni ale tarii noastre sunt obligate, incepand cu 1 august, sa intre in.

Slovenia impune carantina de 14 zile pentru persoanele venite din Romania

Guvernul sloven a anuntat, vineri, impunerea unei perioade de izolare de 14 zile pentru persoanele venite din Romania si alte patru tari, ca masura de prevenire a raspandirii nouluicoronavirus, transmite.

Slovenia impune carantina pentru persoanele venite din Romania

Guvernul sloven a anuntat vineri impunerea unei perioade de izolare de 14 zile pentru persoanele venite din Romania, Bulgaria, India, Bahamas si cinci regiuni ale Spaniei, ca masura de prevenire a raspandirii noului coronavirus, conform G4media.

inca un judet impune restrictii majore pentru cetateni. Masca de protectie se va purta si aici in spatiile deschise aglomerate!

Autoritatile din tot mai multe judete instituie obligativitatea purtarii mastii si in spatiile deschise. Dupa Arges, Dambovita si Galati, si autoritatile din Valcea au descis ca masca sa devina obligatorie pe strada in zonele aglomerate. Astfel, in taguri, piete, stranduri, piscine. gari, autogari sau statii de transport in comun oamenii sunt nevoiti sa stea cu masca pe fata.

Raed Arafat: Izoleta nu mai este obligatorie, pentru ca nu avem

Aproape 1. 200 de cazuri noi de coronavirus in Romania, in ultimele 24 de ore! Pana miercuri, 29 iulie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 48. 235 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19).

RAED ARAFAT: Izoleta nu mai este obligatorie, pentru ca nu avem

Transportul pacientilor cu COVID-19 din Romania se face cu ambulante, dar fara izoleta, spre deosebire de inceputul epidemiei. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca izoleta nu mai este folosita in prezent la transportarea pacientilor cu COVID-19. Alis Grasu sustine ca Ambulanta Bucuresti nu a fost vreodata dotata cu izolete, conform hotnews.

De ce au disparut izoletele din peisajul COVID-19? Raed Arafat: Izoleta nu mai este obligatorie, pentru ca nu avem

Transportul pacientilor cu COVID-19 din Romania se face cu ambulante, dar fara izoleta, spre deosebire de inceputul epidemiei. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat pentru Europa Libera ca izoleta nu mai este folosita in prezent la transportarea pacientilor cu COVID-19. Alis Grasu sustine ca Ambulanta Bucuresti nu a fost vreodata dotata cu izolete.

in Germania, testarea Covid va deveni obligatorie pentru calatori

Germania va introduce teste Covid obligatorii pentru toti calatorii care vin din regiuni considerate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )