Libnet.ro
UNICEF

01:05

Belgia: Regele a intalnit-o pentru prima data pe fiica naturala a tatalui sau

Hotnews Hotnews,
 Belgia: Regele a intalnit-o pentru prima data pe fiica naturala a tatalui sau

Regele Philippe al Belgiei si-a intalnit pentru prima data sora vitrega Delphine de Saxe-Cobourg, pe care justitia tocmai a recunoscut-o ca membra a familiei regale, iar el acum va dezvolta aceasta legatura fraterna, a anuntat joi Palatul Regal, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Cifre record in Germania. Peste 5.000 de noi infectari, pentru prima data din luna aprilie

In ultimele 24 de ore, Germania a inregistrat peste 5. 000 de noi infectari cu COVID-19, pentru prima data din luna aprilie, a anuntat miercuri Institutul Robert Koch RKI) pentru controlul bolilor, citeaza.

5 lucruri importante inainte sa iti duci copilul pentru prima data la dentist

Sanatatea celor mici este prioritatea tuturor parintilor pentru ca toti ne dorim ca cei mici sa fie sanatosi si sa nu se confrunte vreodata cu durerea. Primele vizite in cabinetele medicilor specialisti.

Vaticanul a inceput, pentru prima data in istorie, un proces in care doi preoti sunt acuzati de abuzuri sexuale

Doi preoti catolici au ajuns in fata judecatorilor in Vatican, evenimentul reprezentand o adevarata premiera istorica: este pentru prima data cand Vaticanul urmareste in justitie un caz de abuz sexual.

PENTRU PRIMA OARA DUPA 2015 Piata actiunilor din China depaseste 10 trilioane de dolari

Avans de peste 3 trilioane de dolari din martie pana acum, pentru piata chineza * Statele Unite au cea mai valoroasa piata de actiuni din lume, de 38,3 trilioane de dolari Actiunile listate la bursele din China valoreaza, in prezent, peste 10 trilioane de dolari pentru prima data dupa 2015, conform Bloomberg, care noteaza ca a doua piata bursiera din lume dupa valoare) a crescut cu 3,3 trilioane de dolari de la minimul atins in martie pana acum, sustinuta de politicile Beijingului menite sa incurajeze tranzactiile, respectiv de o serie de listari noi, lansate in baza unor reguli relaxate.

Franta a depasit, pentru prima data, pragul de 30.000 de cazuri noi de COVID-19 in doar 24 de ore

In ultimele 24 de ore, numarul de noi cazuri de infectare cu COVID-19 a depasit pragul de 30. 000 in Franta. S-a intamplat pentru prima oara de la lansarea testelor pe scara mare, potrivit AFP.

UPDATE Coronavirus in Franta: numarul de noi cazuri depaseste pentru prima oara 30.000

Numarul de noi cazuri de infectare cu Covid-19 in ultimele 24 de ore a depasit pragul de 30. 000 in Franta, pentru prima oara de la lansarea testelor pe scara mare, potrivit cifrelor oficiale publicate joi si citate de AFP.

Coronavirus si gripa sezoniera, depistate simultan la o persoana, pentru prima oara: unde s-a intamplat

In ultimele luni, autoritatile au lansat mai multe avertismente de aparitia unui super-virus care combina coronavirus cu gripa sezoniera. Inevitabilul s-a produs pentru prima oara.

Coronavirus in Romania: Pentru prima data este depasit pragul de 4.000 de imbolnaviri: 4.016 cazuri noi Bilantul a ajuns la 164.477 Alte 66 de decese, 686 de pacienti la ATI

Alte 4. 016 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate in ultimele 24 de ore in Romania, bilantul COVID-19 ajungand la 164. 477, potrivit datelor publicate miercuri de Grupul de Comunicare Strategica. Este pentru prima data cand Romania depaseste pragul de 4. 000 de imbolnaviri pe zi. De precizat ca in ultima zi au fost facute cele mai multe teste, de la debutul pandemiei - peste 31. in ultimele 24 de ore s-au inregistrat alte 66 de decese, in timp ce numarul pacientilor internati la terapie intensiva creste si el alarmant, 686 de oameni fiind spitalizati la ATI. Bucuresti se apropie rapid de pragul de 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori. Alte 18 judete au trecut de 1,5Record de imbolnaviri de COVID 19 in Capitala - 669 in 11 judete au fost raportate peste 100 de noi cazuri.

Premiera mondiala semnata in Romania: MINI Cooper SE participa pentru prima data intr-o cursa de viteza

Proiectul Vitesco Technologies MINI Electric Racing marcheaza o premiera mondiala absoluta prima competitie de viteza a unui MINI Electric din istorie cu participarea la ultima etapa in Campionatul National de Viteza in Coasta, Trofeul Opel Brasov, in weekendul 9-11 octombrie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )