Libnet.ro
UNICEF

10:30

Coronavirus in Romania: Pentru prima data este depasit pragul de 4.000 de imbolnaviri: 4.016 cazuri noi Bilantul a ajuns la 164.477 Alte 66 de decese, 686 de pacienti la ATI

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Pentru prima data este depasit pragul de 4.000 de imbolnaviri: 4.016 cazuri noi Bilantul a ajuns la 164.477 Alte 66 de decese, 686 de pacienti la ATI

Alte 4. 016 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate in ultimele 24 de ore in Romania, bilantul COVID-19 ajungand la 164. 477, potrivit datelor publicate miercuri de Grupul de Comunicare Strategica. Este pentru prima data cand Romania depaseste pragul de 4. 000 de imbolnaviri pe zi. De precizat ca in ultima zi au fost facute cele mai multe teste, de la debutul pandemiei - peste 31. in ultimele 24 de ore s-au inregistrat alte 66 de decese, in timp ce numarul pacientilor internati la terapie intensiva creste si el alarmant, 686 de oameni fiind spitalizati la ATI. Bucuresti se apropie rapid de pragul de 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori. Alte 18 judete au trecut de 1,5Record de imbolnaviri de COVID 19 in Capitala - 669 in 11 judete au fost raportate peste 100 de noi cazuri. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Cifre record in Germania. Peste 5.000 de noi infectari, pentru prima data din luna aprilie

In ultimele 24 de ore, Germania a inregistrat peste 5. 000 de noi infectari cu COVID-19, pentru prima data din luna aprilie, a anuntat miercuri Institutul Robert Koch RKI) pentru controlul bolilor, citeaza.

5 lucruri importante inainte sa iti duci copilul pentru prima data la dentist

Sanatatea celor mici este prioritatea tuturor parintilor pentru ca toti ne dorim ca cei mici sa fie sanatosi si sa nu se confrunte vreodata cu durerea. Primele vizite in cabinetele medicilor specialisti.

PENTRU PRIMA OARA DUPA 2015 Piata actiunilor din China depaseste 10 trilioane de dolari

Avans de peste 3 trilioane de dolari din martie pana acum, pentru piata chineza * Statele Unite au cea mai valoroasa piata de actiuni din lume, de 38,3 trilioane de dolari Actiunile listate la bursele din China valoreaza, in prezent, peste 10 trilioane de dolari pentru prima data dupa 2015, conform Bloomberg, care noteaza ca a doua piata bursiera din lume dupa valoare) a crescut cu 3,3 trilioane de dolari de la minimul atins in martie pana acum, sustinuta de politicile Beijingului menite sa incurajeze tranzactiile, respectiv de o serie de listari noi, lansate in baza unor reguli relaxate.

Coronavirus si gripa sezoniera, depistate simultan la o persoana, pentru prima oara: unde s-a intamplat

In ultimele luni, autoritatile au lansat mai multe avertismente de aparitia unui super-virus care combina coronavirus cu gripa sezoniera. Inevitabilul s-a produs pentru prima oara.

Coronavirus: Un nou record negativ in Italia. Bilantul zilnic depaseste pragul de 7.000 de cazuri

Pentru prima data de la debutul crizei pandemice,pragul de 7. 000 de infectari cu coronavirus a fost depasit in Italia, in cursul zilei de miercuri, 14 octombrie. Record negativ in.

Coronavirus in lume: Brazilia a depasit pragul de 150.000 de decese, desi numarul zilnic al victimelor a inceput sa scada

Brazilia a depasit sambata pragul de 150. 000 de morti din cauza noului coronavirus, la aproape opt luni de la aparitia primului caz, desi numarul deceselor zilnice continua sa scada lent, noteaza AFP citata de Agerpres.

India a depasit pragul de 7 milioane de contaminari cu noul coronavirus

India a raportat, de la inceputul pandemiei de COVID-19, peste 7 milioane de contaminari si este a doua tara din lume din punct de vedere al numarului de cazuri.

Premiera mondiala semnata in Romania: MINI Cooper SE participa pentru prima data intr-o cursa de viteza

Proiectul Vitesco Technologies MINI Electric Racing marcheaza o premiera mondiala absoluta prima competitie de viteza a unui MINI Electric din istorie cu participarea la ultima etapa in Campionatul National de Viteza in Coasta, Trofeul Opel Brasov, in weekendul 9-11 octombrie.

Cum s-a rasfatat Gina Pistol in centrul Capitalei. Toata lumea a vazut-o cat de fericita este

Gina Pistol nu mai incape in pielea ei de fericire, iar asta se vede oriunde ar pasi. Cum se rasfata graviduta? Fanii se bucura extrem de tare de momentele pe care le traieste aceasta acum pentru prima data. Gina Pistol, rasfat de graviduta. Ce face aceasta in al doilea trimestru al sarcinii? Viitoarea mamica si-a .

CORONAVIRUS |Romania inregistreaza 2.880 de cazuri noi la nivel national in 24 de ore. Alti 628 romani sunt la Terapie Intensiva si 53 de pacienti decedati, dintre care unul in varsta de 4 ani, ce prezenta comorbiditati

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, duminica, 2. 880 de cazuri noi de COVID-19 depistate in Romania. Numarul de decese inregistrate intr-un interval de 24 de ore este de 53. Alti 628 romani sunt la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,286 seconds )