Libnet.ro
UNICEF

07:00

Bella Hadid, desemnata cel mai bun model in 2016: manechinul de origine palestiniana a pozat nud pentru revista GQ FOTO

Adevărul Adevărul,
Bella Hadid, desemnata cel mai bun model in 2016: manechinul de origine palestiniana a pozat nud pentru revista GQ FOTO

Bella Hadid, una dintre cele doua fiice ale omului de afaceri palestinian Muhamed Hadid, a fost aleasa Modelul anului in cadrul unei gale organizate de revista pentru barbati GQ. Cu ocazia titlului primit, supermodelul in varsta de 19 ani a pozat goala pentru editia britanica a publicatiei amintite. continuă pe Adevărul

Bella Hadid, desemnata modelul anului: Frumoasa palestinianca a pozat nud in GQ (FOTO)

Bella Hadid, fiica omului de afaceri palestilian Muhamed Hadid,a fost aleasa Modelul anului in cadrul unei gale organizatade revista pentru barbati GQ. Cu ocazia.

Costa enorm! Cel mai bun telefon Apple ajunge la peste 50 de milioane de lei

Pretul iPhone 7 in Romania este destul de mare. iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt disponibile la precomanda la un magazin online din Romania. Pretul iPhone 7 anuntat de Apple este de 650 de euro, iar iPhone 7 Plus.

Un elev din Arges a obtinut cel mai mare punctaj la editia din acest an a Olimpiadei Internationale de Informatica: Tanarul are de ales intre universitati de prestigiu din Occident, dar spune ca isi doreste sa se intoarca in Romania

Un licean din Arges este a obtinut cel mai bun punctaj la editia a XXVIII-a a Olimpiadei Internationale de Informatica, organizata in luna august, in Rusia, informeaza Adevarul. Costin Oncescu,.

Xiaomi Mi5 overclocked poate fi cumparat si ar putea fi cel mai rapid Android

O noua versiune de Xiaomi Mi5 overclocked, ce a inceput sa circule pe internet, ar putea fi cel mai rapid smartphone cu Android. Xiaomi Mi5 era oricum un smartphone foarte atragator, cu specificatii high end, dar un comerciant din China a inceput sa comercializeze o versiune mult mai performanta a aparatului. Desi la prima vedere [].

Ministrul Voiculescu, la 33 de ani: Ma consider cel mai bogat om din lume

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, are 33 de ani si se considera cel mai bogat om din lume. Declaratia a fost facuta chiar de seful de la Sanatate, sambata, la Antena 3. Ma consider cel.

Din 3 in 3 ani, mortii sunt dezgropati si imbracati in haine noi: Cel mai ciudat ritual de comemorare a celor trecuti in nefiinta (FOTO)

Din 3 in 3 ani, mortii sunt dezgropati si imbracati in haine noi: Cel mai ciudat ritual de comemorare a celor trecuti in nefiinta Cel mai ciudat ritual de comemorare a celor trecuti in.

Greta Friedman, femeia care a oferit cel mai faimos sarut din istorie, a murit, la varsta de 92 de ani (FOTO, VIDEO)

A murit femeia care a oferit cel mai faimos sarut din istorie! Greta Friedman, care a fost sarutata de un marinar in Times Square, New York, a decedat la resedinta sa din Virginia, la varsta de 92 de.

Facebook a decis sa permita distribuirea celebrei poze a fetitei cu napalm, dupa conflictul cu cel mai mare ziar din Norvegia, provocat de stergerea imaginei de pe reteaua de socializare

Facebook a decis sa permita distribuirea pe reteaua de socializare a imaginii fetitei cu napalm, devenita simbolul razboiului din Vietnam. Asta dupa ce cel mai mare ziar din Norvegia a intrat in.

Facebook a decis sa permita distribuirea celebrei poze a fetitei cu napalm, dupa conflictul cu cel mai mare ziar din Norvegia, provocat de stergerea imaginii de pe reteaua de socializare

Facebook a decis sa permita distribuirea pe reteaua de socializare a imaginii fetitei cu napalm, devenita simbolul razboiului din Vietnam. Asta dupa ce cel mai mare ziar din Norvegia a intrat in.

Demonstratie unica in Romania: Cel mai performant asistent personal din lume, creat de romani

Cel mai performant asistent personal din lume a fost inventat de trei romani. Acest robot asistent face de toate, numai sa-i spui ce ai nevoie. Reporterul Antena 3 Gina Vacariu l-a supus la un test alaturi de.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )