Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bianca Dragusanu, desfigurata. A fost batuta in ultimul hal. Imaginile groazei au aparut acum

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu, desfigurata. A fost batuta in ultimul hal. Imaginile groazei au aparut acum

Sa vezi si sa nu crezi. Bianca Dragusanu a fost desfigurata, pur si simplu. Faimoasa blondina a fost batuta in ultimul hal. Imaginile groazei au aparut acum. Cine a agresat-o fizic pe fosta sotie a lui Alex Bodi. Cum a aparut designerul cu fata umflata si tumefiata. Bianca Dragusanu a fost batuta de Alex Bodi . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu, ofertata sa minta ca are covid-19. Declaratiile care vor zgudui toata Romania

Inca de la declararea pandemiei au aparut zvonuri despre posibile oferte. Ofertelein cauza se refereau la vedete carora li s-ar fi oferit sume de bani sa declare ca sunt infectati. Daca pana acum totul era zvon, se pare ca Bianca Dragusanu a fost cea care a confirmat aceasta idee. Bianca Dragusanu face declaratii bomba despre .

Bianca Dragusanu se muta cu Gabi Badalau. Ce cred parintii omului de afaceri

Gabi Badalau a fost pe data de 8 februarie la Agigea, in Constanta, pentru ca a tinut sa fie alaturi de fiii sai la redeschiderea scolilor si a gradinitelor. A schimbat cateva cuvinte protocolare cu sotia sa, Claudia Patrascanu, caci in aceasta vineri se vor revedea pentru ca barbatul sa-si ia copiii acasa fiindca urmeaza .

Bianca Dragusanu, mesaj cu subinteles pentru Alex Bodi. Afaceristul se va infuria groaznic

Bianca Dragusanu i-a oferit un mesaj aparte fostului partener. Ce i-a scris fosta prezentatoare de televiziune si de ce fanii acesteia cred ca afaceristul s-ar infuria groaznic? Bianca Dragusanu nu a uitat. Ce mesaj cu subinteles i-a lasat lui Alex Bodi? Bianca Dragusanu a invatat deja pe toata lumea cu mesajele aparte si cu subinteles .

Informatii noi de la petrecerea ilegala a vedetelor din Bucuresti. Bianca Dragusanu: Eu am pus niste imagini in care asta vreau sa vaspun, ca era distantare

Amenzi de 153 de mii de lei s-au dat la petrecerea vedetelor de sambata noaptea la care au fost Bianca Dragusanu si Adi Minune. Si este numai una dintre cele trei party-uri intrerupte de Politie. in alt loc, un club de fite din Capitala, chefuiau Puya, Antonia si Alex Velea.

Bianca Dragusanu, prima reactie dupa ce politia a spart cheful si a impartit amenzi in localul unde canta Adi Minune

Bianca Dragusanu si-a prezentat propria versiune in legatura cu participarea sa la petrecerea desfasurata intr-un local din Capitala, unde suportul muzical a fost asigurat, live, de manelistul Adi Minune.

Bianca Dragusanu, distractie pe manelele lui Adi Minune. Cum a petrecut intr-un restaurant de lux

Biancai Dragusanu nu ii este frica de pandemie. Blondina s-a distrat de pomina, pe muzica manelistului Adi Minune. Bianca Dragusanu, distractie de pomina Bianca Dragusanu nu lipseste deloc din peisajul monden. Blondina este mereu prezenta pe conturile sale de socializare, unde impartaseste cu admiratorii ei momente din viata sa tumultoasa. Recent, vedeta a aratat lumii .

Petrecere in hotel de lux intrerupta de politisti. Adrian Minune si Bianca Dragusanu, printre petrecareti

O petrecere intr-un restaurant de lux din Capitala a fost intrerupta de politisti si de jandarmi pentru ca s-a prelungit dupa or 23. Un videoclip filmat chiar de Bianca Dragusanu arata cheful in care s-a dansat frenetic pe melodiile cantate de Asrian Minune.

Bianca Dragusanu, nebunie de nedescris la dentist. Ce vrea sa-si faca: Nu e gluma

Eu vin in fiecare zi cu idei noi la el n. r. medic estetician Calin Dobos), recunostea Bianca Dragusanu intr-un interviu pentru Vorbeste lumea din vara anului trecut. Inspiratie are si pentru imbunatatiri pe partea stomatologica. Dupa ce si-a facut un zambet perfect, imaginea sa din trecut reliefand unele probleme in ceea ce priveste dentitia, diva .

Bianca Dragusanu, acuzatii grave: Mi s-au oferit bani sa spun ca am COVID-19

Bianca Dragusanu a declarat ca i s-au oferit bani sa spuna ca este infectata cu COVID-19.

Bianca Dragusanu, scandal cu iz pandemic. Petrecere incheiata cu amenzi si oferta pe care ar fi primit-o sa spuna ca este infectata cu COVID-19

Mai multe vedete au participat la o petrecere de zile mari, sambata, in Capitala, insa cheful de distractie le-a fost stricat de interventia fortelor de ordine. Printre acestea s-a numarat Alex Velea,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )