Libnet.ro
UNICEF

05:00

Bianca Dragusanu, mesaj cu subinteles pentru Alex Bodi. Afaceristul se va infuria groaznic

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu, mesaj cu subinteles pentru Alex Bodi. Afaceristul se va infuria groaznic

Bianca Dragusanu i-a oferit un mesaj aparte fostului partener. Ce i-a scris fosta prezentatoare de televiziune si de ce fanii acesteia cred ca afaceristul s-ar infuria groaznic? Bianca Dragusanu nu a uitat. Ce mesaj cu subinteles i-a lasat lui Alex Bodi? Bianca Dragusanu a invatat deja pe toata lumea cu mesajele aparte si cu subinteles . continuă pe Playtech

Scandal monstru intre Alex Bodi si Daria Radionova: A plans doua zile

Se pare ca exista un triunghi amoros intre Alex Bodi, Daria Radionova si Bianca Dragusanu. Cel putin asa spun gurile rele, cu toate ca Bianca este pe cale sa sa casatoreasca cu Gabi Badalau. Recentele informatii au scos la iveala si un scandal intre afaceristul din Medias si frumoasa rusoaica, Daria Radionova. Scandal in paradisul .

Alex Bodi, cadou superb pentru Daria Radionova. Cum a impacat-o pe urmasa Biancai Dragusanu

Alex Bodi i-a oferit iubitei sale rusoaice un cadou superb. Cum a surprins-o afaceristul pe Daria Radionova? Alex Bodi, cadou pentru iubita Alex Bodi si Daria Radionova sunt mereu prezenti in presa mondena. Relatia lor tumultoasa atrage atentia presei. Recent, se vorbea de faptul ca iubita afaceristului ar fi plecat acasa, iar motivul ar fi .

Bianca Dragusanu, desfigurata. A fost batuta in ultimul hal. Imaginile groazei au aparut acum

Sa vezi si sa nu crezi. Bianca Dragusanu a fost desfigurata, pur si simplu. Faimoasa blondina a fost batuta in ultimul hal. Imaginile groazei au aparut acum. Cine a agresat-o fizic pe fosta sotie a lui Alex Bodi. Cum a aparut designerul cu fata umflata si tumefiata. Bianca Dragusanu a fost batuta de Alex Bodi .

Alex Bodi a ajuns in fata judecatorilor. Ce s-a intamplat azi cu fostul sot al Biancai Dragusanu

Alex Bodi nu respira, inca, usurat. Fostul sot al Biancai Dragusanu trece prin multe emotii in aceste zile. Se va intoarce sau nu in spatele gratiilor? Ce s-a intamplat cu iubitul Dariei Radionova, dupa ce a ajuns in fata judecatorilor. Ce s-a intamplat azi cu fostul sot al Biancai Dragusanu De cand s-a insurat cu .

Informatii noi de la petrecerea ilegala a vedetelor din Bucuresti. Bianca Dragusanu: Eu am pus niste imagini in care asta vreau sa vaspun, ca era distantare

Amenzi de 153 de mii de lei s-au dat la petrecerea vedetelor de sambata noaptea la care au fost Bianca Dragusanu si Adi Minune. Si este numai una dintre cele trei party-uri intrerupte de Politie. in alt loc, un club de fite din Capitala, chefuiau Puya, Antonia si Alex Velea.

Alex Bodi ramane in arest la domiciliu inca 30 de zile

Alex Bodi ramane in arest la domiciliu, potrivit deciziei luate de magistratii Tribunalului din Craiova.

Bianca Dragusanu, nebunie de nedescris la dentist. Ce vrea sa-si faca: Nu e gluma

Eu vin in fiecare zi cu idei noi la el n. r. medic estetician Calin Dobos), recunostea Bianca Dragusanu intr-un interviu pentru Vorbeste lumea din vara anului trecut. Inspiratie are si pentru imbunatatiri pe partea stomatologica. Dupa ce si-a facut un zambet perfect, imaginea sa din trecut reliefand unele probleme in ceea ce priveste dentitia, diva .

Bianca Dragusanu, distractie pe manelele lui Adi Minune. Cum a petrecut intr-un restaurant de lux

Biancai Dragusanu nu ii este frica de pandemie. Blondina s-a distrat de pomina, pe muzica manelistului Adi Minune. Bianca Dragusanu, distractie de pomina Bianca Dragusanu nu lipseste deloc din peisajul monden. Blondina este mereu prezenta pe conturile sale de socializare, unde impartaseste cu admiratorii ei momente din viata sa tumultoasa. Recent, vedeta a aratat lumii .

Bianca Dragusanu, ofertata sa minta ca are covid-19. Declaratiile care vor zgudui toata Romania

Inca de la declararea pandemiei au aparut zvonuri despre posibile oferte. Ofertelein cauza se refereau la vedete carora li s-ar fi oferit sume de bani sa declare ca sunt infectati. Daca pana acum totul era zvon, se pare ca Bianca Dragusanu a fost cea care a confirmat aceasta idee. Bianca Dragusanu face declaratii bomba despre .

Bianca Dragusanu se muta cu Gabi Badalau. Ce cred parintii omului de afaceri

Gabi Badalau a fost pe data de 8 februarie la Agigea, in Constanta, pentru ca a tinut sa fie alaturi de fiii sai la redeschiderea scolilor si a gradinitelor. A schimbat cateva cuvinte protocolare cu sotia sa, Claudia Patrascanu, caci in aceasta vineri se vor revedea pentru ca barbatul sa-si ia copiii acasa fiindca urmeaza .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )