Libnet.ro
UNICEF

18:00

Bianca Dragusanu si Iulia Salagean, lovitura crunta pentru Alex Bodi. Ce au indraznit sa faca

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu si Iulia Salagean, lovitura crunta pentru Alex Bodi. Ce au indraznit sa faca

Alex Bodi le-a transformat pe Bianca Dragusanu si Iulia Salagean in cele mai bune prietene. Cele doua foste ale afaceristului au plecat impreuna intr-o vacanta de vis, alaturi de fiicele lor si alti prieteni. De altfel, de ceva vreme, ele sunt de nedespartit, chiar daca inainte nu empatizau. Lovitura pentru Alex Bodi: Bianca Dragusanu si . continuă pe Playtech

Lovitura dura pentru Alex Bodi. Ce au decis judecatorii

Alex Bodi se afla in arest preventiv la IPJ Dolj fiind implicat intr-un doar de trafic de persoane si santaj. Desi afaceristul sustine ca este nevinovat si ca nu are nicio legatura cu dosarul in care este implicat, judecatorii nu s-au lasat induplecati sa-l lase in arest la domiciliu.

Partenerul lui Alex Bodi, lovitura dura pentru Bianca Dragusanu. Ce i-a facut blondei

Partenerul de afaceri al lui Alex Bodi, lovitura dura pentru Bianca Dragusanu. Ce i-a facut croatul Josip Heit blondei este total neasteptat. Bianca Dragusanu nu mai este in gratiile partenerului de afaceri al lui Alex Bodi Dupa despartirea de Alex Bodi si incarcerarea acestuia, partenerul afaceristului din Medias i-a dat o lovitura dura Biancai Dragusanu.

Bianca Dragusanu a luat decizia radicala. Acum e clar, in ce lux sta dupa despartirea de Alex Bodi

Desi toata lumea se astepta ca dupa despartirea de Alex Bodi sa ia o pauza, Bianca Dragusanu a luat decizia radicala. Sta in lux si este rasfatata de unul dintre cei mai de temut barbati din lume. Cu cine locuieste acum Bianca Dragusanu Bianca Dragusanu a luat decizia radicala dupa despartirea de Alex Bodi. Afaceristul .

Alex Bodi, lovitura crunta din partea judecatorilor. Ce au decis chiar azi-noapte

Catalin, efectiv, eu nu stiu de unde au scos astia toata povestea asta in care sa fiu pus la un asemenea nivel, atat de jos, si sa suport asemenea restrictii in conditiile in care eu nu am de-a face cu acest dosar, i se adresa Alex Bodi avocatului sau, Catalin Dancu, povestea cel din urma .

Rasturnare de situatie intre Bianca Dragusanu si Cengiz. Care e relatia lor, de fapt

Rasturnare de situatie intre Bianca Dragusanu si milionarul turc Cengiz S305;klaro287;lu. Dupa ce o lunga vreme au fost cuplati de presa mondena, niciunul dintre protagonisti negand zvonurile in toata perioada, un interviu oferit de cei doi pentru Antena Stars a elucidat misterul. Strainul a vorbit raspicat despre relatia pe care o are cu diva. Bianca .

Milionarul Cengiz S305;klaro287;lu a vorbit despre despartirea de Bianca Dragusanu

Antena Stars a intrat in casa excentricului milionar turc Cengiz S305;klaro287;lu, unde a filmat un interviu cu acesta si Bianca Dragusanu. Ce a spus despre despartirea de diva? Milionarul Cengiz S305;klaro287;lu, despre despartirea de Bianca Dragusanu Cengiz S305;klaro287;lu a vorbit despre zvonurile care l-au aratat o perioada de timp in bratele Biancai Dragusanu. Milionarul a .

Bianca Dragusanu a facut-o praf pe Oana Zavoranu. Niciodata nu s-a mai vazut asa ceva

Face ce face si ajunge mereu sa fie in disputa cu cineva. Dupa ce a fost jignita de fosta sotie a lui Pepe, Bianca Dragusanu a facut-o praf pe Oana Zavoranu. Niciodata nu s-a mai vazut asa ceva! Ce mesaj i-a transmis Bianca Dragusanu Oanei Zavoranu Dupa ce a fost atacata pe Instagram de Oana .

Lovitura dura pentru cantareata Crina Mardare. Ce i-a facut secretara ei in instanta

Lovitura dura pentru cantareata Crina Mardare in plina pandemie de coronavirus. Ce i-a facut secretara ei in instanta este de neimaginat. Iata ce spune avocatul femeii. Crina Mardare, data in judecata Printre romanii care si-au pierdut locul de munca din cauza pandemiei de coronavirus este si secretara scolii de muzica a uneia dintre cele mai .

Medicul Virgil Musta, inca o lovitura dura pentru romani. Ce se va intampla in luna ianuarie

Medicul de la spitalul Victor Babes din Timisoara avertizeaza populatia cu privire la petrecerea sarbatorilor de iarna, avand in vedere explozia cazurilor COVID-19 printre cunoscuti. Virgil Musta preconizeaza de asemenea ca in luna ianuarie, romanii se vor confrunta cu un numar si mai mare de imbolnaviri. La ce trebuie sa fie atenti romanii Pentru ca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )