Libnet.ro
UNICEF

14:16

Bilantul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus a ajuns la 47 in Olt. Focarul Caracal, activ in continuare

Adevărul Adevărul,
Bilantul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus a ajuns la 47 in Olt. Focarul Caracal, activ in continuare

Inca un caz de infectare cu noul coronavirus a fost transmis astazi, 5 mai 2020. Este un pacient care are legatura cu focarul izbucnit la firma de confectii din Caracal. continuă pe Adevărul

Fenomenul Braila. Medicii au vindecat aproape toate persoanele infectate cu noul coronavirus

Doar patru persoane diagnosticate cu COVID-19 mai sunt internate la Spitalul de Urgenta din Braila pentru tratament medical. Nicio persoana nu a decedat de la inceputul pandemiei de coronavirus.

Hackeri sustinuti de state ataca cercetari cu privire la noul coronavirus, avertizeaza SUA si Marea Britanie

Intreprinderi si institute de cercetare care lucreaza in prezent cu privire la noul coronavirus sunt tinta hackerilor sustinuti de state, au avertizat marti Statele Unite si Marea Britanie, relateaza Reuters.

inca 14 decese raportate in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul mortilor se ridica la 841

Un numar de 14 decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus au fost raportate de la ultima informare a Grupului de Comunicare Strategica, astfel ca numarul total al celor care au murit in urma contactarii SARS-CoV-2 a ajuns la 841.

Doi angajati ai DGASPC, infectati cu noul coronavirus. Unul a efectuat tura de 14 zile, celalalt intrase in schimb

Numarul pacientilor infectati cu noul coronavirus creste in judet cu inca patru persoane si ajunge la 46. Doua dintre acestea sunt angajati ai DGASPC Olt din centrele rezidentiale.

Pandemia Covid-19. Mai multi membri ai guvernului Rusiei, infectati cu noul coronavirus, nu doar premierul. Crestere zilnica record de imbolnaviri

Rusia a raportat vineri o crestere zilnica record a numarului de cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus, la o zi dupa ce prim-ministrul Mihail Misustin a anuntat ca a fost diagnosticat cu COVID-19 si a intrat in izolare, informeaza Reuters. Mai multi membri ai guvernului au fost depistati infectati cu noul coronavirus.

Testele pentru noul coronavirus se fac, de luni, in judet. Laboratorul DSVSA nu mai are nevoie de confirmarea rezultatelor

Specialistii DSVSA si cei ai DSP care lucreaza probe pentru noul coronavirus in sistem RT-PCR nu mai au nevoie de confirmarea din partea colegilor din laboratoarele cu experienta, dupa ce rezultatele seturilor de contraprobe trimise s-au dovedit identice.

O infirmiera aCentrului de Dializa din Campulung Muscel, confirmata cu noul coronavirus. 80 de pacienti si cadre medicale asteapta rezultatele testelor

O angajata aCentrului de Dializa din Campulung Muscel a fost confirmata cu COVID-19. Zeci de pacienti si cadrele medicale asteapta rezultatele testelor pentru noul coronavirus.

Rusia inregistreaza a doua zi la rand peste 10.000 de contaminari cu noul coronavirus

Rusia a inregistrat din nou, luni, peste 10. 000 de contaminari cu noul coronavirus in 24 de ore, relateaza Reuters.

Rusia: peste 10.000 de contaminari, pentru a doua zi la rand, cu noul coronavirus

Rusia a inregistrat din nou, luni, peste 10. 000 de contaminari cu noul coronavirus in 24 de ore, relateaza Reuters.

28 de muncitori romani din Olanda, infectati cu noul coronavirus

Un numar de 28 de muncitori romani care lucreaza intr-o companie de prelucrare a carnii din provincia olandeza Gelderland au fost testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, a comunicat Ministerul Afacerilor Externe MAE).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )