Libnet.ro
UNICEF

06:30

Bilantul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 229. Ultimele victime, doua femei din Vrancea si Bucuresti

B1 B1,
Bilantul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 229. Ultimele victime, doua femei din Vrancea si Bucuresti

Epidemia de coronavirus a mai facut doua victime in Romania. Este vorba despre o femeie de 48 de ani din judetul Vrancea si una de 64 de ani din Bucuresti. Ambele aveau conditii medicale preexistente. Prima a. continuă pe B1

Bilantul deceselor provocate de coronavirus in Romania a ajuns la 246

Alte 17 decese au fost raportate astazi pe teritoriul Romaniei, bilantul ajungand la 246.

Numarul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 205, dupa confirmarea, miercuri dimineata a opt morti din cauza coronavirusului

Numarul deceselor provcate de coronavirus a ajuns la 205, dupa ce miercuri au fost anuntate oficial opt decese, inclusiv cel al ambulantierului de 53 de ani de la Suceava.

Coronavirusul a mai ucis 5 oameni in Romania. Ultimele victime aveau intre 66 si 72 de ani. Bilantul deceselor a ajuns la 156

Grupul de Comunicare strategica anunta, luni dimineata, decesul a inca cinci persoane infectate cu coronavirus. Bilantul in Romania a ajuns astfel la 156 de morti. Victimele recent raportate sunt din.

COVID-19 a mai facut doua victime, ambele din Hunedoara. Bilantul deceselor a ajuns la 209

O femeie si un barbat din Hunedoara sunt ultimele victime ale epidemiei de COVID-19 in Romania. Acestia aveau 61, respectiv 64 de ani. in total, 209 persoane au murit pe territoriul Romaniei din cauza.

inca doua decese provocate de COVID-19 in Romania. Ultimele victime erau din Hunedoara si Alba. Bilantul a ajuns la 207 morti

Inca doua decese provocate de coronavirus au fost raportate in Romania. Victimele erau din judetele Hunedoara si Alba si aveau 67, respectiv 63 de ani. in total, 207 oameni au murit pe teritoriul Romaniei din.

inca 8 persoane, intre care 5 pacienti internati la Suceava, au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor a ajuns la 176

Inca 8 persoane, intre care 5 internate la Spitalul Judetean Suceava, au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 176. Luni, in Romania au fost anuntate 25 de decese din cauza coronavirusului.

Un tanar de 30 de ani din Chisinau a murit de COVID-19. Bilantul deceselor in Republica Moldova a ajuns la 19

Alte doua persoane au murit pe parcursul zilei de luni, 6 aprilie, de COVID-19. intr-un caz este vorba despre un tanar de 30 de ani, din Chisinau, care mai suferea si de diabet zaharat. Acesta a fost internat la spital deja fiind in stare grava. in alt caz este vorba despre un barbat in varsta de 70 de ani, din Stefan Voda. Pe langa infectia cu COVID-19, el suferea de hipertensiune si obezitate.

CORONAVIRUS. Bilantul deceselor din Romania a ajuns la 246

Romania a inregistrat, pana joi seara, 246 de decese privind pacienti infectati cu coronavirus. Deces 230 Barbat, 83 de ani din judetul Hunedoara. Data debut: 29. Internat in.

CORONAVIRUS. Romania a ajuns la 215 decese. Ultimele 5 victime sunt din Suceava, Bucuresti, Hunedoara si Sibiu

Autoritatile romane au anuntat, miercuri, alte cinci decese printre pacientii infectati cu noul coronavirus din Romania, astfel ca bilantul fatalitatilor a urcat la 215. Ultimele cinci victime raportate.

Rata deceselor provocate de COVID-19, legata de poluarea aerului - studiu Harvard

Bolnavii de Covid-19 din zone unde a fost inregistrat un nivel crescut al poluarii aerului inainte de izbucnirea pandemiei prezinta un risc mai mare de deces din cauza infectiei decat cei care traiesc in zone cu aer mai curat, potrivit unui studiu realizat la nivelul Statelor Unite care face legatura clara intre expunerea prelungita la poluare si rata deceselor provocate de coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )