Libnet.ro
UNICEF

09:00

Bilantul integritatii lui Liviu Dragnea este grav pe minus. Liderul PSD, imbogatit din evaziune si firma-paravan

România Liberă România Liberă,
Bilantul integritatii lui Liviu Dragnea este grav pe minus. Liderul PSD, imbogatit din evaziune si firma-paravan

O condamnare definitiva, un dosar penal in curs de judecare, o plangere penala clasata dubios, o avere controversata si o firma bransata la bani publici, controlata prin apropiati. continuă pe România Liberă

Gabriela Firea: Liviu Dragnea este cel mai indreptatit sa fie prim-ministru

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni dimineata pe contul ei oficial de Facebook ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar fi cel mai indreptatit pentru a ocupa functia de prim-ministru al tarii, in urma victoriei clare a social-democratilor in alegerile parlamentare de duminica.

Miercuri, in Romania libera print: De ce nu poate Liviu Dragnea sa fie premier in Romania rosie

O lege din 2001 prevede ca un condamnat nu poate fi membru al Guvernul. Liderul PSD are o condamnare definitiva pentru frauda la referendum, dar si un dosar penal in curs de judecare. Mai mult, trecutul lui Liviu Dragnea este marcat de o alta plangere penala clasata dubios, o avere controversata si o firma bransata la bani publici.

Liviu Dragnea, despre discutia cu Dacian Ciolos: A aratat ca este interesat ca Romania sa nu intre intr-un derapaj economic anul viitor (VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat marti ca a avut o dicutie cu premierul Dacian Ciolos, precizand ca apreciaza faptul ca seful guvernului este interesat ca Romania sa nu intre intr-un.

Marea provocare a lui Liviu Dragnea: cum sa-si administreze victoria

Dupa victoria PSD in alegeri, desemnarea lui Liviu Dragnea ca premier s-a transformat dintr-o retorica electorala intr-o realitate politico-juridica iminenta, care ar putea antrena si alti actori institutionali, unii imprevizibili, si care va trebui rezolvata in termen de zile. Va fi un test daca intreaga elita romaneasca este in stare sa acomodeze un vot coplesitor cu ceea ce numim generic suprematia legii - scrie jurnalistul Liviu Avram pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Liviu Dragnea, coplesit si multumit: Un vot pentru a reda demnitatea medicilor si profesorilor

Rezultate alegeri parlamentare 2016. Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca este multumit si coplesit de rezultatul obtinut de partidul sau si sustine ca decizia romanilor trebuie respectata, precizand ca toate promisiunile din programul economic vor fi indeplinite de un guvern PSD.

Rezultate alegeri parlamentare 2016. Liviu Dragnea, coplesit si multumit: Un vot pentru a reda demnitatea medicilor si profesorilor

Rezultate alegeri parlamentare 2016. Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca este multumit si coplesit de rezultatul obtinut de partidul sau si sustine ca decizia romanilor trebuie respectata, precizand ca toate promisiunile din programul economic vor fi indeplinite de un guvern PSD.

Dragnea: Este timpul sa punem capat dezbinarii. Trei repere vor ghida actiunile noastre

Votul dat de romani, Constitutia Romaniei si programul de guvernare vor ghida actiunile PSD in perioada urmatoare, a sustinut Liviu Dragnea, intr-o postare pe Facebook. Acesta a mai scris.

PSD Alba il sustine pe Liviu Dragnea pentru functia de premier: Presedintele trebuie sa respecte vointa alegatorilor. Luam in calcul suspendarea

PSD Alba il sustine pe Liviu Dragnea pentru functia de premier si nu exclude, in cazul in care presedintele va refuza aceasta nominalizare, o posibila suspendare a sefului statului. Liderul PSD Alba, Ioan Dirzu, a declarat ca nominalizarea presedintelui Liviu Dragnea respecta vointa electoratului.

Din judetul care a votat in proportie de 67% pentru PSD: Nu acceptam o alta varianta pentru postul de prim-ministru decat Liviu Dragnea

Membrii de partid PSD nu vad alta varianta pentru postul de prim-ministru decat Liviu Dragnea, a declarat astazi liderul PSD Olt si vicepresedinte la nivel national, Paul Stanescu. Despre Victor Ponta: A fost!.

Liviu Dragnea spune ca PSD si ALDE vor avea un candidat unic pentru functia de premier. Nu exista o lista scurta de candidati

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca marti sau miercuri va avea o discutie cu reprezentantii ALDE despre alianta de guvernare, dupa care cele doua partide, PSD si ALDE, vor prezenta o singura propunere de premier.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )