Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bilantul inundatiilor din Galati a ajuns la 9 morti: Sute de oameni, evacuati din zonele afectate

B1 B1,
Bilantul inundatiilor din Galati a ajuns la 9 morti: Sute de oameni, evacuati din zonele afectate

Numarul victimelor inundatiilor din judetul Galati a ajuns la noua, relateaza B1 TV. Doua persoane au suferit infarct, iar alte sapte au murit inecate. intre timp, Nicolae Bacalbasa, presedintele. continuă pe B1

Bilantul inundatiilor din Galati a ajuns la 9 morti: Sute de oameni, evacuati din zonele afectate (VIDEO)

Numarul victimelor inundatiilor din judetul Galati a ajuns la noua, relateaza B1 TV. Doua persoane au suferit infarct, iar alte sapte au murit inecate. intre timp, Nicolae Bacalbasa, presedintele.

Cel mai recent bilant al inundatiilor din Galati. in doar cateva ore, a plouat cat pentru doi ani. Sute de oameni au fost evacuati

Noua oameni, printre care o fetita de 8 ani, au murit in inundatiile care au lovit, noaptea trecuta, 17 localitati din judetul Galati. Specialistii spun ca, in doar cateva ore, la Galati a plouat cat.

Sase persoane, decedate in urma inundatiilor din judetul Galati

Update 09:31 Ultimul bilant al inundatiilor din judetul Galati arata ca sase persoane au decedat si trei sunt date disparute.

Comandamentul pentru situatii de urgenta, convocat dupa inundatiile din Galati

Guvernul a convocat, joi, comandamentul pentru situatii de urgenta, dupa inundatiile din Galati, in urma carora 4 persoane au murit, una este data disparuta, peste 700 de case au fost inundate si sute de.

AJUTOARE pentru SINISTRATII din Galati: 56 de tone de APA imbuteliata, 20 de tone de ...

Apa, motorina si alimente pentru sinistratii din Galati. Jandarmeria va pune la dispozitie si 500 de corturi, in cazul in care va fi nevoie. Ministrul afacerilor interne a precizat, in cadrul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta convocat pentru inundatiile din judetul Galati, ca MAI a mobilizat resurse umane suficiente pentru gestionarea acestei situatii, respectiv peste 500 de angajati pompieri, jandarmi, politisti care actioneaza cu 61 mijloace de .

Ultimul bilant al victimelor inundatiilor din Galati: 7 morti si un disparut

Ultimul bilant al inundatiilor produse in noaptea de miercuri spre joi in judetul Galati arata ca sapte persoane si-au pierdut viata dupa ce au fost luate de viituri, iar o alta este data disparuta, transmite corespondentul Mediafax .

Patru persoane decedate si trei disparute in urma inundatiilor din judetul Galati

Un numar de patru persoane si-au pierdut viata, iar alte trei sunt date disparute in urma inundatiilor produse noaptea trecuta in mai multe localitati din judetul Galati, unde au cazut precipitatii abundente, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie Galati.

Sapte persoane, decedate in urma inundatiilor din judetul Galati

Update 13:00 Administratia Nationala Apele Romane informeaza ca, in cursul noptii pe raza judetului Galati, s-au inregistrat precipitatii de 140,5 l/mp la statia Grivita, 147,6 l/mp la statia Tecuci, 108,5 l/mp la Fartanesti, 111,8 l/mp la Vladesti.

POTOP la Galati: OPT persoane au murit, 715 de case afectate, 17 localitati sunt IZOLATE.

Numarul decesurilor in urma inundatiilor din galati a urcat la opt. Intre victime se afla si o fetita in varsta de opt ani. ---- CITITI SI: IMAGINI din INFERN. Cum arata Galatiul sub ape Sapte persoane au murit in urma inundatiilor de la Galati. --- Premierul Victor Ponta a convocat comandamentul pentru situatii de urgenta dupa inundatiile din Galati. ---- Sase persoane au murit si alte cinci sunt date disparute, la Galati, dupa ce ploile torentiale au facut ravagii in acest .

Gabriel Oprea: Sinistratii din Galati vor primi apa si alimente. in momentul de fata nu mai este niciun pericol pentru localnici

Vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat, joi, la Galati, ca persoanele evacuate din case in urma inundatiilor vor primi alimente si apa din rezervele de stat. in momentul de fata nu mai este niciun pericol.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2242 seconds )