Libnet.ro
UNICEF

13:45

Bill Gates este din nou cel mai bogat om din lume

Antena3 Antena3,
Bill Gates este din nou cel mai bogat om din lume

Un site care urmareste averile celor mai bogati oameni din lume a publicat un nou top, conform Time. Pe primul loc se afla surprinzator sau nu), co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, cu o avere estimata la circa. continuă pe Antena3

INTERVIU Maia Sandu despre situatia din Moldova: Cel mai potrivit ar fi anticipate in toamna / Plahotniuc va continua sa acapareze institutiile statului / Reorientarea catre Est ar insemna punerea in pericol a democratiei

Maia Sandu, fost ministru reformist al Educatiei, este pe locul trei in topul increderii in politicienii moldoveni. Sandu, care si-a lansat un nou partid, s-a aflat in aceste zile in Romania si a spus intr-un interviu pentru HotNews. ro ca toata lumea sprijina ideea unui proiect politic cu adevarat democratic. Ea a explicat temerea cetatenilor fata de posibilitatea ca Vlad Plahotniuc sa acapereze institutiile statului si a spus ca impartaseste intr-o oarecare masura dezamagirea multor cetateni moldoveni fata de comportamentul Romaniei in criza din Moldova. In ce priveste alegerile anticipate, cerute imediat de Opozitia care a organizat protestele masive din Chisinau, Maia Sandu spune ca ar fi potrivite in toamna, pentru ca fortele pro-europene sa aiba timp sa se organizeze.

Denisa Nechifor iubeste din nou: E un barbat mai mic decat mine (VIDEO)

Nu a stat prea mult in asteptarea unei noi povesti de dragoste, asa ca nu e de mirare ca acum Denisa Nechifor este din nou indragostita. Modelul are un nou iubit, despre care insa nu vrea sa ofere prea multe detalii.

Pretul cuprului, estimat sa ajunga la cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Cotatia futures medie a cuprului este asteptata sa coboare, anul acesta, pana la cel mai redus nivel din ultimul deceniu, din cauza cresterii slabe a cererii din China, cel mai mare consumator mondial de profil, respectiv a unei supraproductii, conform unui sondaj Reuters.

Phil Collins, din nou fericit. S-a impacat cu fosta sotie

Niciodata nu este prea tarziu sa mai primesti o sansa. Asta a aflat de curand si Phil Collins, care s-a impacat cu cea de-a treia sotie.

Toyota este cel mai mare producator auto din lume, pentru al patrulea an consecutiv

Toyota a vandut anul trecut 10,15 milioane de vehicule, in scadere cu 0,8% fata de 2014, insa compania nipona si-a pastrat pentru al patrulea an consecutiv titlul de cel mai mare producator auto din lume, dupa ce grupul german Volkswagen a raportat scaderea livrarilor la nivel global cu 2%, la 9,93 milioane de unitati, transmite DPA.

Cel mai batran penis din lume are 100 de milioane de ani. Unde a fost descoperit organul sexual care a intrat in Cartea Recordurilor

Recordurile stabilite de celebra Guinness Book sunt de-a dreptul uluitoare. Printre paginile virtuale ale excentricei publicatii se regasesc si informatii despre cel mai lung si cel mai batran penis din lume, precum si cea mai veche sperma folosita pentru fertilizarea in vitro.

Spania a inregistrat anul trecut cel mai rapid ritm de crestere al economiei din 2007

Produsul Intern Brut al Spaniei, a patra economie a zonei euro, a inregistrat anul trecut cel mai rapid ritm de crestere de la criza financiara din 2007, informeaza AFP si Reuters.

Rata somajului, aproape de cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Rata somajului in Spania a scazut anul trecut aproape de cel mai redus nivel din ultimii cinci ani, o veste buna pentru Mariano Rajoy, seful Guvernului spaniol in exercitiu, informeaza AP si Bloomberg.

[P] Sectorul 3, cel mai verde din Bucuresti

Spatiile verzi au fost, inca de la inceputul mandatului, o prioritate pentru actuala conducere a Primariei Sectorului 3. In ultimii trei ani, suprafata verde a sectorului a crescut la valoarea de peste 23 mp pe cap de locuitor. Actiunile Primariei Sectorului 3 au determinat prestigioasa revista Forbes sa declare Sectorul 3 cel mai verde sector din Bucuresti.

Cand are premiera Fiul lui Saul, favorit la Oscarul pentru cel mai bun film strain

Lungmetrajul Fiul lui Saul/ Son of Saul, candidatul favorit pentru cel mai bun film strain la premiile Oscar 2016, in care joaca actorul Levente Molnar, va avea premiera in cinematografele din Romania, pe 11 martie, anunta Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )