Libnet.ro
UNICEF

13:15

Bill Gates face anuntul clar pentru toata omenirea. Ce se va intampla in viitorul apropiat

Playtech Playtech,
Bill Gates face anuntul clar pentru toata omenirea. Ce se va intampla in viitorul apropiat

Miliardarul Bill Gates crede ca lumea are nevoie de un efort global masiv. Efortul ar fi pentru a se pregati pentru viitoarele pandemii. in mesajul sau a facut referire la investitii de miliarde in dezvoltarea stiintifica. in acelasi timp a facut referi la testarea in masa. Dar si la un sistem global de alerta pandemica . continuă pe Playtech

Ultimul fake news despre Bill Gates. Ce a inceput sa circule pe Facebook in Romania

Odata cu declansarea actualei crize, tot mai des a aparut termenul de conspiratie. in afara de termen, au aparut si asa-zisele nume din spatele acesteia. Cel mai uzat nume, si cel mai cautat pe Google, a fost Bill Gates. Numele miliardarului este unul din putinele nume legate de teoria conspiratiei ce sta in spatele acestei .

Reactia lui Bill Gates la teoriile conspirationiste care-l vizeaza

De la debutul pandemiei de COVID-19, Bill Gates a fost una dintre cele mai invocate figuri ale planetei in teoriile conspirationiste. Fondatorul Microsoft a oferit replica intr-un interviu acordat.

Ce spune Bill Gates despre conspiratiile la adresa sa: Nebunesti si malefice

Co-fondatorul Microsoft si filantropul Bill Gates spune ca a fost uluit de volumul de teorii ale conspiratiei nebunesti si malefice despre el raspandite pe platformele social media in timpul pandemiei, relateaza agentia Reuters.

Anuntul zilei pentru cei care s-au vaccinat. Ministerul Sanatatii a stabilit totul despre purtarea mastii

Campanie de vaccinare este in plina desfasurare. Cei de peste 60 de ani sau cu boli cornice sunt pe lista de vaccinare. Daca pana acum nu s-a pus problema obligativitatii mastilor de preotectie dupa vaccinare, astazi Vlad Voiculescu a facut anuntul. Vlad Voiculescu recomanda purtarea mastilor dupa vaccinare Poblema purtarii mastilor de protectie, dupa vaccinare, .

PRIMARUL IASULUI, DUPA INCIDENTUL PRODUS: Incidentul - un semnal de alarma pentru toata clasa politica

Primarul Mihai Chirica, care a fost stropit cu iaurt astazi la manifestarile de Ziua Unirii Principatelor, a apreciat ca acest incident trebuie sa fie un semnal de alarma pentru toata clasa politica din Romania.

Ce face Daniela Crudu pentru bani, in pandemie. Fanii sunt in extaz, evident VIDEO

Daniela Crudu a revenit in atentia presei, de aceasta data nu din cauza unui eveniment nefericit, ci datorita prezentei sale golase din videoclipul lui Shift, semn ca, desi pandemie in lume, bruneta atrage banii catre ea. Imaginile de infarct cu fosta asistenta TV. Videoclipuri, una dintre modalitatile Danielei Crudu de a face bani in pandemie.

Banca Transilvania face anuntul momentului: se intampla in Romania. Mare atentie la euro

Pentru 2021, Banca Transilvania ofera o perspectiva interesanta asupra Romaniei si-a felului in care va merge economia in acest an. De exemplu, vorbim de un curs mediu de 4,89 lei pentru euro.

Organizatia Mondiala a Sanatatii face noi recomandari pentru tratarea pacientilor COVID

Organizatia Mondiala a Sanatatii a emis noi recomandari pentru ingrijirea pacientilor COVID, inclusiv a celor care prezinta simptome persistente dupa vindecare. Printre altele, organizatia sugereaza utilizarea unor doze mici de anticoagulante pentru prevenirea formarii cheagurilor de sange, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )