Libnet.ro
UNICEF

11:00

Bill Gates finanteaza un proiect din industria prezervativelor

B1 B1,
Bill Gates finanteaza un proiect din industria prezervativelor

Bill Gates a finantat un proiect al unor cercetatori australieni care au inventat un tip de prezervativ mult mai sensibil decat cele actuale, cu o textura asemanatoare pielii umane. Fundatia Bill Melinda. continuă pe B1

Noul pariu al lui Bill Gates: revolutionarea industriei prezervativelor

Bill Gates, fostul CEO al companiei Microsoft si, totodata, cel mai bogat om din lume, a finantat un proiect al unor cercetatori australieni care au inventat un tip de prezervativ mult mai sensibil decat cele actuale, cu o textura asemanatoare pielii.

Prezicerea lui Bill Gates despre saracie. Ce se va intampla in urmatorii 20 de ani

Vesti bune de laBill Gates - miliardarul si filantropul ne spune ca in 20 de ani nu vor mai exista tari sarace. Tarile sarace nu sunt condamnate sa ramana sarace. Cateva dintre tarile in.

Proiect din fonduri UE : 5.000 de studenti vor beneficia de consiliere profesionala

In cadrul proiectului Sa devenim activi pe piata muncii!, organizat de Federa and tia Na and tionala a Sindicatelor din Agricultura, Alimenta and tie, Tutun, Domenii and si Servicii Conexe - Agrostar in parteneriat cu Universitatea Bioterra Bucuresti si Centro de Estudios Infer SL, 5. 000 de studen and ti in anii terminali vor beneficia de consiliere profesionala in vederea integrarii pe pia and ta muncii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )