Libnet.ro
UNICEF

08:00

Biocoop - prima cooperativa taraneasca ecologica din Romania

Adevărul Adevărul,
Biocoop - prima cooperativa taraneasca ecologica din Romania

In urma cu 9 ani, un grup de 5-6 gospodari bio din judetele Sibiu si Mures s-au organizat pentru a le oferi sibienilor si vizitatorilor de pretutindeni produse sanatoase, locale, certificate ecologic. Sunt uniti sub numele de Biocoop, infiintand astfel prima cooperativa taraneasca ecologica din Romania. continuă pe Adevărul

Norica Nicolai: Justitia din Romania este supusa presiunii publice de opt ani

Juristul Norica Nicolai a declarat, sambata, ca Justitia din Romania este supusa presiunii publice de opt ani de zile, tara noastra traind astfel sub zodia scandalului. Solicitata sa comenteze pe marginea.

Afacerile principalelor companii media din Romania in 2012. Pierderi pentru majoritatea jucatorilor. Antena 3 - singura televiziune mare care a inregistrat profit

Cele mai multe institutii media din Romania au inregistrat pierderi in 2012, potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor. Foarte putine astfel de companii au inregistrat profit semnificativ, cateva au avut profit net de cateva zeci de mii de euro, in timp ce pierderile pe care le raporteaza majoritatea se ridica la sute de mii, milioane sau zeci de milioane de euro. Printre putinele companii care figureaza cu profit se numara Antena 3, Mediafax Group, Convergent Media GSP), Media Camina Radio Zu).

Ambasadorul Olandei pe Twitter, dupa sentinta lui Fenechiu: Un ministru in functie din Romania, condamnat la inchisoare pentru coruptie

Ambasadorul Olandei, excelenta sa Matthijs van Bonzel, a anuntat pe Twitter, vineri, imediat dupa decizia instantei, ca un ministru in functie din Romania a fost condamnat. Informatia a fost prezenatata.

Topul celor mai puternice companii auto din Romania

Cele mai puternice zece companii auto din Romania au avut impreuna anul trecut o cifra de afaceri de peste 33 de miliarde de lei. Automobile-Dacia are cea mai mare cifra de afaceri din industrie, 12,7 miliarde lei, si este a doua cea mai mare companie.

FOTO INEDIT:Vezi unde s-au ASCUNS doi sirieni pentru a iesi ILEGAL din Romania.

Descoperire inedita a politistilor de frontiera de la Nadlac: Doi sirieni incercau sa iasa ilegal din Romania ascunsi in podeaua unui autoturism. Cei doi migranti puteau sa scape daca soferul autoturismului care-i transporta nu dadea semne de agitatie in timpul controlului la granita. Politistii de frontiera si-au dat seama ca ceva este in neregula si au verificat masina. Nu mica le-a fost surpriza cand, sub podeaua autoturismului, intr-un locas special amenajat, au gasit doi barbati. Ei au .

Exporturile clandestine de gaz din Romania sunt o realitate

Exporturile clandestine de gaz din Romania sunt o realitate in fata careia autoritatile inchid ochi, afirma Ioan Niculae, presedintele Interagro si presedinte al Consiliului Investitorilor Romani.

Business Report: Cum omoara Fiscul contribuabilii corecti; De unde vrea Guvernul sa aduca investitii de 10 miliarde euro; Preturile locuintelor din Romania au scazut cu 0,8% in primul trimestru; Exporturile catre Uniunea Europeana scad. Ce produse au cau

De ce isi ascunde Deutsche Bank creditele din portofoliu?Jefuirea deponentilor din Cipru, in urma cu cateva luni, nu a fost un act de. Deficitul comercial scade spectaculos: Leul castiga mai mult decat economia. In principiu, reducerea deficitului comercial pe luna mai 2013.

Business Report: Cum omoara Fiscul contribuabilii corecti; De unde vrea Guvernul sa aduca investitii de 10 miliarde euro; Preturile locuintelor din Romania au scazut cu 0,8% in primul trimestru; Gruia Stoica nu se multumeste cu CFR Marfa. Va lua si opera

De ce isi ascunde Deutsche Bank creditele din portofoliu?Jefuirea deponentilor din Cipru, in urma cu cateva luni, nu a fost un act de. Deficitul comercial scade spectaculos: Leul castiga mai mult decat economia. In principiu, reducerea deficitului comercial pe luna mai 2013.

Semnal de alarma: Peste 80% din parcelele agricole din Romania sunt la limita incarcaturii cu nitrati

Peste 80 la suta din parcelele agricole din Romania sunt la limita incarcaturii cu nitrati, sustine directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), Dorel Benu, potrivit.

Primul oras din Romania in care spartul semintelor este STRICT INTERZIS

Primaria din Giurgiu le declara razboi celor care mananca seminte. Primarul orasului vrea in parcuri si in zonele cele mai circulate din oras sa fie cel un politist care sa-i urmareasca pe locuitorii care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )